Önce görüntüyü dizayn edersin bir önyüz kütüphanesi ile(veya nasıl istersen), daha sonrasında girilen bilgileri (varsa Captcha'yı) kontrol etmek için arka planı yaparsın. Küçük siteler için bu arka plan bazı önyüz kütüphanelerinde gerçekleştirilebilir (basit veri tabanı kontrolleri veya nasıl istersen). Büyük çaplı web tabanlı projelerde başlı başına arka yüz yazılıyor bunun için.
Hatalı bir soru, web sitenizi hangi diller ile geliştiriyorsunuz?
Şu an bir siteye sahip değilim yani hazırda var olan bir siteye giriş yazmayacağım sadece kendimi web programlamada geliştirmeye başladım 2 aydır HTML, CSS hallettim şimdi JavaScript ile uğraşıyorum biraz anlamış durumdayım bundan sonra belki bootstrap geçerim derken aklıma bir şey takıldı "öğrenmek için tasarladığım sitedeki giriş kısmını nasıl işlevli hale getirebilirim?"
Yani bunu HTML ve CSS ile tasarladım bu giriş kısmını nasıl işlevli hale getiririm?
Genel bir cevap verilebilir bir soruydu. Gidişatta problem yaşıyor gibi.Hatalı bir soru, web sitenizi hangi diller ile geliştiriyorsunuz?
Şuan saydığın kütüphaneler ile basit bir giriş sistemi yapabilirsin, local ya da fake bir API üzerinden Axios kütüphanesi ile istek oluşturup localstorage ile session olaylarını saglayabilirsin. Aklındaki soru isaretlerini gidermek için basit bir temel olabilir, bunlari yaparken axios ve client bazlı input kontrollerini kavramanda yarar var.Şu an bir siteye sahip değilim yani hazırda var olan bir siteye giriş yazmayacağım sadece kendimi web programlamada geliştirmeye başladım 2 aydır HTML, CSS hallettim şimdi JavaScript ile uğraşıyorum biraz anlamış durumdayım bundan sonra belki bootstrap geçerim derken aklıma bir şey takıldı "öğrenmek için tasarladığım sitedeki giriş kısmını nasıl işlevli hale getirebilirim?"
Yani tasarladım bu giriş kısmını nasıl işlevli hale getiririm?
Yukarıda dediğim gibi HTML CSS js ve jquery var şimdilik tabii daha sonra diğer alt kütüphaneleri de öğreneceğim React, Angular gibi.
Kullanıcı ve şifre bilgilerini bir yerde tutup, girilen değerlerle karşılaştıracağın yapıyı bildiklerinle yapamazsın. Biraz daha devam etmeni öneriyorum.
Backend'i yazdigin tum dillerde yapabilirsin.
Java, C#, PHP, Ruby.. Hepsi ile backend yazılabilir. Şahsen Java Spring yazıyorum.Peki hangi dil sizce daha işlevli hangisi daha çok gelecek vadediyor hangisini öğrenmeliyim?
Backend'i yazdigin tum dillerde yapabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.