199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 27 Şubat 2019 #11 Bence böyle bir şey yapma. Birkaç sitede görüyorum direk sekmeye sağ tıklayıp sesi kapat diyorum. Çok gıcık olabiliyorum bazen.
Bence böyle bir şey yapma. Birkaç sitede görüyorum direk sekmeye sağ tıklayıp sesi kapat diyorum. Çok gıcık olabiliyorum bazen.
ardelia Decapat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Şubat 2019 #12 Yeniçocuk dedi: Sitemin konusu Osmanlı Tarihi ile ilgili. Siteye giriş yapıldığında müzik çalmalı mı, siteyi yavaşlatır mı, hangi müzik formatı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Lütfen, hayır. 2005'te değiliz. Siteye müzik eklemenin modası yaklaşık 15 sene önce geçti.
Yeniçocuk dedi: Sitemin konusu Osmanlı Tarihi ile ilgili. Siteye giriş yapıldığında müzik çalmalı mı, siteyi yavaşlatır mı, hangi müzik formatı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Lütfen, hayır. 2005'te değiliz. Siteye müzik eklemenin modası yaklaşık 15 sene önce geçti.
lundmark Decapat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 80 28 Şubat 2019 #13 2008 yılında olsaydık belki, 2019 yılındayız.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Makaleler 2 Çözümler 14 3 Mart 2019 #14 ardelia dedi: Lütfen, hayır. 2005'te değiliz. Siteye müzik eklemenin modası yaklaşık 15 sene önce geçti. Genişletmek için tıkla... Sakin olun sadece bu bir fikirdi☺ lundmark dedi: 2008 yılında olsaydık belki, 2019 yılındayız. Genişletmek için tıkla... Hocam neden böyle düşünüyorsunuz? Özel değilse paylaşmanızı isterim
ardelia dedi: Lütfen, hayır. 2005'te değiliz. Siteye müzik eklemenin modası yaklaşık 15 sene önce geçti. Genişletmek için tıkla... Sakin olun sadece bu bir fikirdi☺ lundmark dedi: 2008 yılında olsaydık belki, 2019 yılındayız. Genişletmek için tıkla... Hocam neden böyle düşünüyorsunuz? Özel değilse paylaşmanızı isterim
lundmark Decapat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 80 4 Mart 2019 #15 Yeniçocuk dedi: Sakin olun sadece bu bir fikirdi☺ Hocam neden böyle düşünüyorsunuz? Özel değilse paylaşmanızı isterim Genişletmek için tıkla... Bakın daha bir aramada karşıma çıktı: 2019 Web Tasarım Trendleri 2018 yılını henüz yeni uğurlamışken 2019 Web Tasarım Trendleri hakkındaki öngörülere göz atmanın tam da zamanı. www.aramamotoru.com
Yeniçocuk dedi: Sakin olun sadece bu bir fikirdi☺ Hocam neden böyle düşünüyorsunuz? Özel değilse paylaşmanızı isterim Genişletmek için tıkla... Bakın daha bir aramada karşıma çıktı: 2019 Web Tasarım Trendleri 2018 yılını henüz yeni uğurlamışken 2019 Web Tasarım Trendleri hakkındaki öngörülere göz atmanın tam da zamanı. www.aramamotoru.com
emuxa Hectopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 3 12 Mart 2019 #16 web siten için zararlı nedenini sorarsan müziğin yüklenme boyutu bu da server den yüklenme süresini geciktirir süre çok önemli Türkiye de internet hızları hala baya geride olduğundan site performansı için tavsiye etmiyorum
web siten için zararlı nedenini sorarsan müziğin yüklenme boyutu bu da server den yüklenme süresini geciktirir süre çok önemli Türkiye de internet hızları hala baya geride olduğundan site performansı için tavsiye etmiyorum
ferhat öztürk Decapat Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 7 13 Mart 2019 #17 çok eskiden modaydı ama artık ziyaretçilerinizi rahatsız edip kaçırabilir.