Sivas vs Elazığ vs Tokat CENG

bellsia

Kilopat
Yer
United Kingdom
Sıralamam 148k ceng okumak istiyorum, mezuna kalmak istemediğimden gitmek istiyorum. Ceng hep ileri cektiği için 180k sırasındaki ünilere bakıyorum tabii önlere daha düşükleri yazacağım. Sizce Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tokat Gazi Osman Paşa ve Fırat üniversitesi arasından hangisi? Kafam çok karıstı.

Sıralamam 148k ceng okumak istiyorum, mezuna kalmak istemediğimden gitmek istiyorum. Ceng hep ileri cektiği için 180k sırasındaki ünilere bakıyorum tabii önlere daha düşükleri yazacağım. Sizce Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tokat Gazi Osman Paşa ve Fırat üniversitesi arasından hangisi? Kafam çok karıstı.

Bence Fırat ve CÜ arasında seçimini yap.

Ya Fırat doğuda olduğundan ve asosyal olsam da az da olsa sosyallik istiyor insan o yüzden sivasa karar verdim bakalım IO 188k ile almış bende 148k yaptım 40k var umarım gelir ceng hep ileri çekiyor.

Bu üniversiteler arasında en iyisi Fırat görünüyor. Ancak fırat 130k ile almış. İkinci öğretim 178k ile almış ikinci öğretim pek tavsiye edilmiyor. Ama derseniz ki bana uyar, Fırat'a gidin derim.

Fırat sonra Sivas

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı