Sıvı metal uygulamasından sonra işlemci performans düşüklüğü

myanlll

Hectopat
Daha fazla  
Dell G15 5511 11800h (45w) 3060 (130w) model laptopum dün aşırı ısındığı için sıvı metal uygulaması yaptım. Ancak uygulamadan sonra ekran bir nebze düzelmiş olsa da, işlemci boşta 80-90 dereceleri görmeye başladı ve maksimum 20 watt güç tüketmeye başladı. Bu durumun neden kaynaklandığını merak ediyorum. Ayrıca, bilgisayara yaptığım testler ve normal durumda olan performansı aşağıdadır. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim."

Not: Bilgisayarınızın özelliklerini ve durumunu daha fazla detaylandırırsanız, sorunun ne olabileceği konusunda daha iyi bir fikir edinmem mümkün olabilir.

Sicakliklar kotulesince sivi metalin bir miktari bakir blokla alasim olusturmus demektir, bu durumda tekrar uygulaman gerekiyor. Taa ki bakir blok likit metale doyana kadar.
Dediğiniz gibi biraz daha ekledim ve durum şuan böyle. Fakat hala ısınma sorunu çözülmedi. Daha fazla eklemek risk oluşturur mu?

Dediğiniz gibi biraz daha ekledim ve durum şuan böyle. Fakat hala ısınma sorunu çözülmedi. Daha fazla eklemek risk oluşturur mu?
Eki Görüntüle 1886504
Eki Görüntüle 1886505
Evet cok fazla surersen tasip anakarta damlayabilir cok dikkatli kullanman lazim. Eger isinma sorunun duzelmiyorsa temizligi eksik yapmissindir.

Eki Görüntüle 1886504
Eki Görüntüle 1886505
Termal padleri degistirmedin umarim.

Son düzenleme:
Evet cok fazla surersen tasip anakarta damlayabilir cok dikkatli kullanman lazim. Eger isinma sorunun duzelmiyorsa temizligi eksik yapmissindir.

Termal padleri degistirmedin umarim.

Yok değiştirmedim. Ve fanları açıp baktım fakat herhangi bir toz birikmesi yoktu ama ısınma problemi halen devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…