Sıvı Soğutma Aparatı Kırılması

Tuncay Ozturk

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Herkese merhaba bugün bilgisayarın içini boşaltıp komple temizlik yapmak istedim. Büyük bi’ aksaklık yüzünden sıvı soğutmanın aparatının bi’ bölümünü kırdım. Bu parçayı nereden bulabilirim yada bu parçanın ismi ne? Lütfen yardım edin. Tekrardan soğutucu almak istemiyorum.

Sıvı soğutma modeli; CM Masterliquid Lite 120.

Söz konusu parça;
A7B9DBEB-0830-4520-B071-C13D8EDF75B5.jpeg

Herkese merhaba bugün bilgisayarın içini boşaltıp komple temizlik yapmak istedim. Büyük bi’ aksaklık yüzünden sıvı soğutmanın aparatının bi’ bölümünü kırdım. Bu parçayı nereden bulabilirim yada bu parçanın ismi ne? Lütfen yardım edin. Tekrardan soğutucu almak istemiyorum.

Sıvı soğutma modeli; CM Masterliquid Lite 120.

Söz konusu parça;Eki Görüntüle 355971
Kardeşim cok geçmiş olsun konu dışı ama işlemciyi ne kullanıyorsun ?

Selamlar,

Bizlere facebook sayfamız üzerinden ulaşabilirseniz, gerekli parçayı gönderebiliriz. Etiketleyen ve yardımcı olmamıza imkan sağlayan arkadaşlara teşekkürler.

https://facebook.com/CoolerMasterTurkiye

Max kaç dereceyi gördün acaba 8700K icin yeterli olur mu OC yapılmadan?
Hiç OC yapmadım daha doğrusu cesaret edemedim, her ne kadar kolay OC olan bi’ işlemci olsada. Yinede normal şartlar altında yani hafif işlerde 50 yada 55 derece üstünü görmedim. Ağır şartlarda ise örneğin render yada GTA 5 gibi bunlarda da 60 dereceyi görmedim. Max. 4.3 GHz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı