Merhaba, benım kasam Power Boost VK-G1001s royal serisinden. Ben sıvı soğutma aldım fakat kasanın neresine takacağımı bilemedim. Önerilerini söyler misiniz? Bir de kasanın ön tarafı plastik cam gibi bir şey ile kapalı, aynı sekilde yan tarafı da. Hava akışı sıkıntı olur mu? Kullandığım kasa Power Boost Royal VK-G1002S USB 3.0 Pencereli ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com budur.
Benim işlemci fanım temizlik yaparken kırmıştım. Sonra corsair h45 modelinden aldım ama tabi biraz cahillik ettim kasama uygun mu değil mi bakmadan aldım.
Kasanın sıvı soğutma desteklediğini sanmıyorum.
Genelde üstünü sıvı soğutma için ayarlıyorlar üstü açık olsa düşünmeden tak derdim ama başka yer yok bence bazı kasalarda sol değil de sağ açık oluyor tam göremediğimiz için bir şey diyemiyoruz ama bu işin sonu kasa değişimi gibi geliyor.
Kasanın sıvı soğutma desteklediğini sanmıyorum.
Genelde üstünü sıvı soğutma için ayarlıyorlar üstü açık olsa düşünmeden tak derdim ama başka yer yok bence bazı kasalarda sol değil de sağ açık oluyor tam göremediğimiz için bir şey diyemiyoruz ama bu işin sonu kasa değişimi gibi geliyor.
Benim işlemci fanım temizlik yaparken kırmıştım. Sonra corsair h45 modelinden aldım ama tabi biraz cahillik ettim kasama uygun mu değil mi bakmadan aldım.
H45 benim bildiğim 120 mm sığar diye düşünüyorum kasanızın egzoz tarafına eğer açmadıysanız sıvı soğutmanın kutusunu geri gönderin hava soğutma alın iade kabul edilir ise https://www.hepsiburada.com/arctic-...DAAbZqWfcuFgQV5ahoRoCkuEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds (kasanıza sığacağını ve RAM'lerinize baskı uygulamayacağından eminseniz) bunu alın.