Sıvı soğutma mı daha mantıklı kule tipi mi?

BerkayCLTK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Herhangi bir işlemci vermeyeceğim merakım şu yönde: Her gönderirim altında vs sıvı almayın kaliteli bir kule tipi çok daha iyi falan yazıyorlar. Ben de bu yorumlara dayanarak (çünkü her yerde böyle yazıyor) Peerless Assassin 120 SE aldım. Muhteşem götürüyor beni gerçekten. Bu hep böyle mi? Kaliteli bir kule tipi ve termal macun sıvı soğutmadan hep mantıklı mıdır? Mantıksız olduğu yerler var mıdır? PS5 bile bildiğim kadarıyla hava ile soğuyor, teşekkürler.

Sıvı soğutma daha iyi tabiki ama ucuz bir sıvı soğutmanın kaliteli bir hava soğutmadan bir farkı yok.

Merhaba. Herhangi bir işlemci vermeyeceğim merakım şu yönde: Her gönderirim altında vs sıvı almayın kaliteli bir kule tipi çok daha iyi falan yazıyorlar. Ben de bu yorumlara dayanarak (çünkü her yerde böyle yazıyor) Peerless Assassin 120 SE aldım. Muhteşem götürüyor beni gerçekten. Bu hep böyle mi? Kaliteli bir kule tipi ve termal macun sıvı soğutmadan hep mantıklı mıdır? Mantıksız olduğu yerler var mıdır? PS5 bile bildiğim kadarıyla hava ile soğuyor, teşekkürler.

İşlemci çok güçlüyse + overclocklu kullanıcaksan sıvı soğutma daha stabil performans verir onun haricinde paran varsa estetik seviyorsan alabilirsin.

Top end bir işelmci değilse sıvı soğutma mantıklı değil bence. Arıza ihtimali diğer seçeneğe göre çok yüksek. Ayrıca bana göre kule tipi soğutmalar daha güzel duruyor kasa içinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı