Sıvı soğutma önerisi

Corsair iCUE H100i Elite Capellix modelini gördüm de çok ses çıkartıyor dediler​

Arkadaşlar güzel hoşta bütçem 4 k ve önerdiğiniz modeller 4K'yı geçiyor.

O model hakkında bir bilgim yok ancak H150i çok ama çok sessizdi. Arkadaşımın kasasını ben toplamıştım. Stres testine falan sokunca sistemi sessizliği ilgimi çekmişti. iCUE yazılımı üzerinden fan ayarı balance modda yapmıştık stres testlerini gayet serin ve sessizdi.

Hoş güzel de hocam kasama uygun değil ki?

Bu soğutucu hakkında da pek kötü yoruma rastlamadım. Kullanıcı deneyimim yok ama birkaç forumda karşılaşmıştım kullananlar ile ve memnunlardı. Ki yazdığına göre 2022'nin en iyi CPU cooleri seçilmiş.

Hocam ses olarak biraz gürültülü diyorlar siz ne diyorsunuz bu duruma.

Çok sorun yaratacağını sanmam hocam yine de istemezseniz buna da bakabilirsiniz:

Çok sorun yaratacağını sanmam hocam yine de istemezseniz buna da bakabilirsiniz:

Gönderdiğiniz modellere forum da bakınıyorum ama pek olumlu konuşan görmedim hocam büyük ihtimal bütçeyi artırıp NZXT Kraken Z53 240 modeline yöneleyeceğim mecburen.

Kusura bakmayın detay vermemişim. Ekran kartınızın tam modelini öğrenmek istemiştim. Çok estetik gözüküyor.

Gigabyte RTX 3070 Ti vision OC modeli dostum teşekkür ederim.

Gönderdiğiniz modellere forum da bakınıyorum ama pek olumlu konuşan görmedim hocam büyük ihtimal bütçeyi artırıp NZXT Kraken Z53 240 modeline yöneleyeceğim mecburen.

Dostum bunu da araştırabilirsin istersen, testlerine falan bir bakın NZXT Kraken X53 White RGB 240 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu

https://www.hepsiburada.com/nzxt-kr...mm-rgb-islemci-sivi-sogutucu-pm-HBC000005W6GT bu ürünü buradan alsam sizce nasıl olur arada 900 TL gibi bir fark var.

Çünkü bütçem 4K aşmak istemiyorum o yüzden.

Hocam hepsiden al geç senelerce her türlü ürün aldım hiç sıkıntı yaşamadım boşuna 1 k para verip aynısını başka siteden alma. Boru değil Hepsiburada'dan alıyorsun.

Hocam hepsiden al geç senelerce her türlü ürün aldım hiç sıkıntı yaşamadım boşuna 1 k para verip aynısını başka siteden alma. Boru değil Hepsiburada'dan alıyorsun.

Ben de geçen haftalar da sıvı soğutucu aldım ancak benimki sesli çalışıyor çok ta takılmamak lazım önemli olan işlevi.

Son düzenleme:

Ben de geçen haftalar da sıvı soğutucu aldım ancak benimki sesli çalışıyor çok ta takılmamak lazım önemli olan işlevi.

Hocam yayın yapacağım için insanlara ses gitmesini istemem tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı