Merhaba,
XPG Valor Air Rainbow RGB siyah mid Tower kasaya sahibim, kule tipi ya da stock soğutucular kullanmış olsam da hiç sıvı soğutma kullanmadım, kasa biraz küçük araştırdığım kadarıyla buna uygun olan 240mm sıvı soğutma modelleri, bu kasaya 3 fanlı modeller takılır mı yoksa 240mm olanı mı almak lazım.
Fiyat/performans ürünlerinden kullanan arkadaşlar rica etsem marka model önerisinde bulunur musunuz?
MSI MAG CoreLiquid 240R V2 siyah 240 mm işlemci sıvı soğutucu dikkatimi çekti, sanırım bu soğutucuların uyması için pin konusuna da dikkat etmek gerekiyor.
Üst radyatörü 240 mm ye kadar destekliyor. Ön radyatörünün ise 360mm ye kadar desteklediği yazılmış. MSIsivi sogutmalar pompa sorunlu kronik. Önermeyiz.
Eki Görüntüle 2474328
Üste takacaksanız:
Enermax LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımıwww.gaming.gen.tr
Illaki sivi sogutma alacaksaniz gayet F/P bir urun. Phantom Spirit almaniz tabii cok daha iyi olur.
Öne takarım derseniz:
Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
Neden kule tipi önerdiniz sıvı soğutma daha iyi değil mi yoksa çok memnun kaldığınız bir model diye miPhantom Spirit al geç. Hem daha uzun ömürlü olur. Soğutma performansı da çok iyi.
Hocam selamlar, enermax ürününü mü kullanıyorsunuz araştırırken denk gelmemiştim, F/P olduğu için mi önerdiniz, tavsiyeniz varsa bir tık daha pahalı bir öneri güzel olur.
Neden kule tipi önerdiniz sıvı soğutma daha iyi değil mi yoksa çok memnun kaldığınız bir model diye mi?
o fiyata alacagin sivi sogutma kule tipinden daha iyi degil, asus rog ryou falan alacaksan tabi sivi sogutma alHocam selamlar, Enermax ürününü mü kullanıyorsunuz araştırırken denk gelmemiştim, f/p olduğu için mi önerdiniz, tavsiyeniz varsa bir tık daha pahalı bir öneri güzel olur
Neden kule tipi önerdiniz sıvı soğutma daha iyi değil mi yoksa çok memnun kaldığınız bir model diye mi
O fiyata alacagin sivi sogutma kule tipinden daha iyi degil, ASUS ROG ryou falan alacaksan tabii sivi sogutma al.
İyi diyorsunuz hocamda güzelim sıvı soğutmayı o boru gibi anakarttan daha büyük SSD'yi kapatan iğrenç yaratıkla aynı kefeye bile koymamak gerek para varken sıvı soğutmayı kap havada mesela bende yok beyaz kule tipi alacağım.
SSD'yi nasıl kapatiyor hocam o nasıl hava sogutma
Yani goruntuye onem veren biri icin evet sivi sogutma daha ideal, ben artik biktim benim 3. sivi sogutmam boyle bozuldu bunu alip kurtulacağım.
Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu - idefix
Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com