Sıvı soğutma önerisi

alfaois

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz
İşlemci
Ryzen 7500F
Merhaba,

XPG Valor Air Rainbow RGB siyah mid Tower kasaya sahibim, kule tipi ya da stock soğutucular kullanmış olsam da hiç sıvı soğutma kullanmadım, kasa biraz küçük araştırdığım kadarıyla buna uygun olan 240mm sıvı soğutma modelleri, bu kasaya 3 fanlı modeller takılır mı yoksa 240mm olanı mı almak lazım.

Fiyat/performans ürünlerinden kullanan arkadaşlar rica etsem marka model önerisinde bulunur musunuz?

MSI MAG CoreLiquid 240R V2 siyah 240 mm işlemci sıvı soğutucu dikkatimi çekti, sanırım bu soğutucuların uyması için pin konusuna da dikkat etmek gerekiyor.

Merhaba,

XPG Valor Air Rainbow RGB siyah mid Tower kasaya sahibim, kule tipi ya da stock soğutucular kullanmış olsam da hiç sıvı soğutma kullanmadım, kasa biraz küçük araştırdığım kadarıyla buna uygun olan 240mm sıvı soğutma modelleri, bu kasaya 3 fanlı modeller takılır mı yoksa 240mm olanı mı almak lazım.

Fiyat/performans ürünlerinden kullanan arkadaşlar rica etsem marka model önerisinde bulunur musunuz?

MSI MAG CoreLiquid 240R V2 siyah 240 mm işlemci sıvı soğutucu dikkatimi çekti, sanırım bu soğutucuların uyması için pin konusuna da dikkat etmek gerekiyor.

Hocam o butceye alacagin sivi sogutma ile 1600 liralik hava sogutmanin sogutma performansi ayni. Arctic Freezer 240mm ile bile arasinda fark yok, sivi sogutma alman dumduz para israfi olur. Bunu al gec

ornek olarak ben de bu vardi 6 ay kullanimin ardindan bozuldu gittim peerless assasin 120 aldim.
Cok cabuk bozuluyor sivi sogutmalar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1745167097808.png

1745167116774.png

Üst radyatörü 240 mm ye kadar destekliyor. Ön radyatörünün ise 360mm ye kadar desteklediği yazılmış. MSIsivi sogutmalar pompa sorunlu kronik. Önermeyiz.

Screenshot_20250420_195023_Chrome.jpg

Üste takacaksanız:

Illaki sivi sogutma alacaksaniz gayet F/P bir urun. Phantom Spirit almaniz tabii cok daha iyi olur.

Öne takarım derseniz:

Son düzenleme:
Üst radyatörü 240 mm ye kadar destekliyor. Ön radyatörünün ise 360mm ye kadar desteklediği yazılmış. MSIsivi sogutmalar pompa sorunlu kronik. Önermeyiz.

Eki Görüntüle 2474328

Üste takacaksanız:

Illaki sivi sogutma alacaksaniz gayet F/P bir urun. Phantom Spirit almaniz tabii cok daha iyi olur.

Öne takarım derseniz:

Hocam selamlar, Enermax ürününü mü kullanıyorsunuz araştırırken denk gelmemiştim, f/p olduğu için mi önerdiniz, tavsiyeniz varsa bir tık daha pahalı bir öneri güzel olur

Phantom Spirit al geç. Hem daha uzun ömürlü olur. Soğutma performansı da çok iyi.
Neden kule tipi önerdiniz sıvı soğutma daha iyi değil mi yoksa çok memnun kaldığınız bir model diye mi

Hocam selamlar, enermax ürününü mü kullanıyorsunuz araştırırken denk gelmemiştim, F/P olduğu için mi önerdiniz, tavsiyeniz varsa bir tık daha pahalı bir öneri güzel olur.

Neden kule tipi önerdiniz sıvı soğutma daha iyi değil mi yoksa çok memnun kaldığınız bir model diye mi?

Kule tipi öneriyorlar çünkü 3000 liralık sıvı soğutma 1000 liralık hava soğutmayla aynı performansı veriyor tabii aşırı berbat görünen o soğutmayı ben kasama yakıştırmam diyen benim gibi beyefendiler sıvı soğutmaya yöneliyor.

Hocam selamlar, Enermax ürününü mü kullanıyorsunuz araştırırken denk gelmemiştim, f/p olduğu için mi önerdiniz, tavsiyeniz varsa bir tık daha pahalı bir öneri güzel olur

Neden kule tipi önerdiniz sıvı soğutma daha iyi değil mi yoksa çok memnun kaldığınız bir model diye mi
o fiyata alacagin sivi sogutma kule tipinden daha iyi degil, asus rog ryou falan alacaksan tabi sivi sogutma al

O fiyata alacagin sivi sogutma kule tipinden daha iyi degil, ASUS ROG ryou falan alacaksan tabii sivi sogutma al.

İyi diyorsunuz hocamda güzelim sıvı soğutmayı o boru gibi anakarttan daha büyük SSD'yi kapatan iğrenç yaratıkla aynı kefeye bile koymamak gerek para varken sıvı soğutmayı kap havada mesela bende yok beyaz kule tipi alacağım.

İyi diyorsunuz hocamda güzelim sıvı soğutmayı o boru gibi anakarttan daha büyük SSD'yi kapatan iğrenç yaratıkla aynı kefeye bile koymamak gerek para varken sıvı soğutmayı kap havada mesela bende yok beyaz kule tipi alacağım.

SSD'yi nasıl kapatiyor hocam o nasıl hava sogutma :D

Yani goruntuye onem veren biri icin evet sivi sogutma daha ideal, ben artik biktim benim 3. sivi sogutmam boyle bozuldu bunu alip kurtulacağım

SSD'yi nasıl kapatiyor hocam o nasıl hava sogutma :D

Yani goruntuye onem veren biri icin evet sivi sogutma daha ideal, ben artik biktim benim 3. sivi sogutmam boyle bozuldu bunu alip kurtulacağım.

Thermalright 360mmlerden biri uzun süre götürür bence.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı