Sıvı soğutma önerisi

Neden kule tipi önerdiniz sıvı soğutma daha iyi değil mi yoksa çok memnun kaldığınız bir model diye mi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzle anlarsın.

Hocam selamlar, Enermax ürününü mü kullanıyorsunuz araştırırken denk gelmemiştim, f/p olduğu için mi önerdiniz, tavsiyeniz varsa bir tık daha pahalı bir öneri güzel olur

Neden kule tipi önerdiniz sıvı soğutma daha iyi değil mi yoksa çok memnun kaldığınız bir model diye mi
Sıvı soğutma belirli bir amaca yönelik tercih edilmesi gereken bir donanım, orta ve alt seviye bir işlemci için kule tipi bir soğutma tercih etmek hem bütçe hem de performans anlamında kullanıcıyı daha memnun eder.

Eğer bir sıvı soğutmaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyor iseniz bana göre şu an Lian Li'nin yeni çıkardığı model olan "Lite Performance" genel olarak kullanıcısını her anlamda memnun eder.

Geçen günlerde fiyatını yanlış hatırlamıyorsam 4bin liranın bir tık altına düşünmüşlerdi gaming gecesine özel, eğer takip ederseniz ve aceleniz yok ise bunu düşünün.

Bunun dışında Arctic önerirdim ancak kasanızın boyutlarına uyum sağlamaz. Bu iki marka dışında bana göre alternatif başka bir marka yok ve almanızıda önermem, paylaşılan kulet tipi soğutma olan Phantom Spirit sizin için en uygun seçenek.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı