Sıvı soğutma önerisi

Korayys

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Elektrik teknisyeni
Corsair Hydro H150I PRO RGB 360mm,
Cooler Master Masterliquid ML360P Silver Edition 360mm RGB,
ASUS ROG ryujın 360 RGB,
Kraken X72 360mm RGB,
Cooler Master Masterliquid ML360R RGB.

Bu sıvı soğutmalardan hangisini seçmeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Elimde olan PC bileşenleri:

Cooler Master Master Case H500M tempered glass 2x200mm adreslenebilir RGB LED fanlı super midtower kasa,
ASUS ROG Crosshair VIII Hero AMD X570 4600MHz DDR4 soket AM4 ATX anakart,
Ryzen 7 3700X 3, 6GHz 36MB cache soket AM4 işlemci Ryzen-7-3700X,
Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL18.
ASUS 850P ROG-THOR-850P 13, 5 cm fan 80+ platin Power Supply (PSU)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim size önerim Cooler Master ML360P almanız. Bu listede ki en iyi performansa sahip olan olmasa da performansı gayet yeterli. Kasanızda Cooler Master estetik biçimden çok güzel duracaktır. RGB kısmı bayağı güzel olmuş.
Daha detaylı bilgi için @Cooler Master Türkiye yardımcı olabilir.
Evet beni tek düşündüren soğutucunun rengi bu listenin dışında başka bir öneriniz var mı merak ettim teşekkürler

Evet beni tek düşündüren soğutucunun rengi bu listenin dışında başka bir öneriniz var mı merak ettim teşekkürler
Kendimi özür dileyerek düzeltiyorum. Cooler Master Masterliquid ML360R daha performanslı bir soğutucu rengide sanırım siyah istiyorsunuz. Size daha çok uyacaktır. X72'den daha iyi.

NZXT'de pompa sesi sorunu fazlaca karşına çıkabilir araştır ki aldığımız modelde çıktı. Cooler Master fanları, elektrik supurgesinden farksız çalışıyor. Anakartınız Asus olduğu için önceliğiniz Asus olsun ama Corsair'de çok güzel üründür. Asus dememin sebebi, sıvı soğutmanın özelliklerini güzelce kullanabilmeniz ve fanlarının statik basıncının yüksek olmasi.

Başka bir şey demeniz beklenemez zaten.

Ben yorumumu ML360P mi ML360R mi kısmında yaptım. Satın almak isteyen arkadaş dilediği soğutucuyu alabilir. Kimseyi zorlamıyoruz. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı