Sıvı Soğutma, Overclock

970 Gaming modeli FX 8350 için sınır gibi. 990 çipsetli bir anakart en iyisi oluyor FX 8350 için. Yine de sıvı soğutma alınca düşüş olacaktır ama benim önerim Akasa Venom Voodo olur.

Anakart ısısı normal düşük gösteriyor. Kaliteli macunda aldım geçenlerde aynı. Öyle ısınıyor ki Turbo core teknojisi ile 4.2 ghz a çıkıyor ama bostan kapatıp teste sokuyorum 4 ghz da daha yüksek benchmark sonucu çıkıyor fani sök soba diye ısın o derece bi de max sıcaklık amd verilerinde 61 derece olması lazım bu işlemcinin :s ortada bir garabet var
970 Gaming modeli FX 8350 için sınır gibi. 990 çipsetli bir anakart en iyisi oluyor FX 8350 için. Yine de sıvı soğutma alınca düşüş olacaktır ama benim önerim Akasa Venom Voodo olur.
Farkettirir mi Anakart?
Akasa iyi bir marka mı pek güven duyamadım ona ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…