Anakart ısısı normal düşük gösteriyor. Kaliteli macunda aldım geçenlerde aynı. Öyle ısınıyor ki Turbo core teknojisi ile 4.2 ghz a çıkıyor ama bostan kapatıp teste sokuyorum 4 ghz da daha yüksek benchmark sonucu çıkıyorPek sanmıyorum ama anakartınızın CPU çevresindeki soğutucularında ufak bir arıza olabilir. Onun dışında, eğer soğutucu alacaksanız, yanında kaliteli bir termal macunu da eksik etmeyin. Sisteme monte etmeden önce, işlemcinin üzerindeki macunu tamamen silip, yeni macunu güzelce sürüp monte ederseniz soğutucunuz daha güzel sonuç verir.
Farkettirir mi Anakart?970 Gaming modeli FX 8350 için sınır gibi. 990 çipsetli bir anakart en iyisi oluyor FX 8350 için. Yine de sıvı soğutma alınca düşüş olacaktır ama benim önerim Akasa Venom Voodo olur.
Akasa iyi bir marka mı pek güven duyamadım ona ?970 Gaming modeli FX 8350 için sınır gibi. 990 çipsetli bir anakart en iyisi oluyor FX 8350 için. Yine de sıvı soğutma alınca düşüş olacaktır ama benim önerim Akasa Venom Voodo olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.