Sıvı soğutma sadece işlemci için mi?

Hermesxxa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Kasamda sıcaklık problemi yaşarsam diye soğutucu bakıyorum. Ekran kartı sipariş ettim sıcaklık değerleri endişelndiriyor. Bunun için sıvı soğutma mı almalıyım? Sıvı soğutma sadece işlemci için mi yoksa? Pek bir bilgim yok aydınlatacak arkadaşlar olursa sevinirim :)

3500X
MSI 2060 Super Gaming X
16 GB Corsair 3200MHz RAM
B450A Pro Max anakart
Fakat 6700XT ekran kartı alacağım ve ısınma konusunda tereddütlerim var. Olursa ne yapmam gerekir onu merak etmiştim. Alacagım kart Sapphire Nitro + 6700XT. ASUS Dual ile aralarında kaldım fakat ASUS Dual yerine bunu tercih ettim inşallah pişman olmam

3500X
MSI 2060 Super Gaming X
16 GB Corsair 3200MHz RAM
B450A Pro Max anakart
Fakat 6700XT ekran kartı alacağım ve ısınma konusunda tereddütlerim var. Olursa ne yapmam gerekir onu merak etmiştim. Alacagım kart Sapphire Nitro + 6700XT. ASUS Dual ile aralarında kaldım fakat ASUS Dual yerine bunu tercih ettim inşallah pişman olmam
Nitro+ gayet iyi modeldir, sorun çıkmaz.

Fakat işlemcim yetersiz 3500X kullanıyorum. Bütçem olursa 5600Xe geçeceğim. Sizce 3500XLE çok mu darboğaz yapar ve performansı düşürür.

O ekran kartını alacaksanız kesinlikle işlemcinizi değişmeniz gerekmekte çok fazla darboğaz yapacaktır takılmalar bile olabilir oyunlarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı