Sıvı Soğutma Tier List

• Konuyu başlatan 246941
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 158
  • Görüntüleme 27.687
Bunu da görmek isterdim. Fiyatı gerçekten çok ucuz ve performansını merak ediyorum.

Tabii koymamanda sorun yok çünkü hakkında bilgi bulmak zor.
Bir incelemede Ryzen 3600 ile kullanıldığında yük altında 75- 70 derecelere çıkıyordu ve 1 tık sesliydi diye hatırlıyorum, 0.81mm H2O pek iyi bir değer değil.

3900x ile bir testte de olarak 90 - 85 derecelerde geziniyor.

Giriş seviyesi için iyi bir ürün bence, estetik ön plandaysa alınabilir. DT-240 fanları daha iyi olan ama onun dışında performans olarak benzer bir ürün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Abi ASUS ya" deyip bir ton para gömmeyin o modele. PF360 ve ZoomFlow 360X alın geçin. Harcayacak çok param var diyorsanız Thermaltake Floe Ring RGB 360 alın.

"Abi ASUS ya" deyip bir ton para gömmeyin o modele. PF360 ve zoomflow 360X alın geçin. Harcayacak çok param var diyorsanız Thermaltake floe ring RGB 360 alın.

Hocam normalde MSI alacaktım ama OLED ekranı ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING ile efsane duracak gibi. Soğutma olarak MSI ile aynı mı?

DX-240 göremedim. Gamegaraj sistemlerde çok kullanılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu testte İ7 10700F çok soğuk. 37 derece gözüküyor.

MSI, soğutma olarak daha kötü. İlla OLED ekran istiyorsan fractal design veya Gigabyte al.

Tamamdır hocam almak için 1-2 ayım var zaten. O süre zarfında düşüneceğim.
siz "msı soğutma olarak kötü" deyince aklıma "enes baturun bütün ekipmanları emesay çok pahalı" diyen arkadaşım geldi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı