Sıvı Soğutma Tier List

• Konuyu başlatan 246941
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 158
  • Görüntüleme 27.756
@NeverGive Up üstte açıkladım. :D XPG Levante'yi a sınıfına koysam mı acaba? Biraz düşünmem lazım.

Ben olsam o fiyata lianli alırdım. 😍

Lianli güzelde Türkiye'ye getirsen bile insanlarımız bizim ASUS, Gigabyte, MSI SilverStone vs. Diğer markaları tanıyor lianliyi pek fazla tanıyan yok.

@NeverGive Up üstte açıkladım. :D XPG Levante'yi a sınıfına koysam mı acaba? Biraz düşünmem lazım. Özel bir kinim var nedense Adata markasına.

Ben olsam o fiyata lianli alırdım. 😍

En performanslı olan hangisi? Adata'ya kinini bırak pylon, battlecruiser, invader gibi çok güzel ürünleri var. Ayrıca su 700 serisi de kronik sorunlu olmayan güzel bir seri.
Lianli güzelde Türkiye'ye getirsen bile insanlarımız bizim ASUS, Gigabyte, MSI SilverStone vs. diğer markaları tanıyor lianliyi pek fazla tanıyan yok.

Hocam lian liyi biliyorum. Fakat tasarımı pek hoşuma gitti diyemem. Aorus Liquid 360 alsam benim anakart ile kullanabilir miyim?

@nevtugardic ZoomFlow 240X önermiştim 5900X kullanan birine. Levante'den azıcık daha iyi. Yetmiyor maalesef.

XPG BattleCruiser'ı ben de çok seviyorum. :D Birazdan rapor atıp A sınıfına aldırırım.

C şıkkı hiçbirini almayıp SE-207 almak. :D

Değer ama RGB istiyorsanız SilverStone PF240 öneririm CFM'si yüksek.
Fiyatı çok pahalı ama. O fiyata 360mm sıvı soğutma alınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı