Sıvı Soğutma Tier List

• Konuyu başlatan 246941
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 158
  • Görüntüleme 27.829
Hocam bütçede ufak bir açık oluştu, o yüzden alamıyorum lian-li Galahad'ı. Arctic Liquid Freezer ll almayı düşünüyorum, ne diyorsunuz? 1600₺'ye Asus LC360 buldum bu alınır mı peki? Yoksa alfll mi alayım?

ASUS lc 360 fanları ses yapyor kendim bilgisayarcıyım alan müşteriler test etmek için bana getiriyor 2 gün önce ASUS'un bu ürünü geldi orta devirlerde ses yapıyor.

Hocam açıkçası SilverStone almak istemiyorum, almışken iyisini alayım. Cuma günü gaming gecesinde belki iyi bir sıvı soğutma indirime girer. Yoksa bütçeyi zorlayıp Lian-Li Galahad veya Ryujin 360 alacağım.

Misaki cezalı olduğu için benim yazmamı istedi.

Silverstone PF360 gayet güzel ve performanslı bir soğutucu. Sızdırma sonucu zararı da karşılıyor. Garantisi var. Kesinlikle tavsiye ederim. LC360 tavsiye etmem. Ryujin de tavsiye etmem ama Lian Li almak istemiyorsanız bakabilirsiniz.

Arctic Liquid Freezer II de çok iyi eğer RGB olması şart değilse fakat radyatörü biraz daha kalın diğer soğutuculara göre. Kasanıza sığmayabilir.

Gaming Gecesi demişsiniz, Asus TUF sıvı soğutmalar var orada genelde. Yüzüne bile bakmayın derim.

Misaki cezalı olduğu için benim yazmamı istedi.

Silverstone PF360 gayet güzel ve performanslı bir soğutucu. Sızdırma sonucu zararı da karşılıyor. Garantisi var. Kesinlikle tavsiye ederim. LC360 tavsiye etmem. Ryujin de tavsiye etmem ama Lian Li almak istemiyorsanız bakabilirsiniz.

Arctic Liquid Freezer II de çok iyi eğer RGB olması şart değilse fakat radyatörü biraz daha kalın diğer soğutuculara göre. Kasanıza sığmayabilir.

Gaming Gecesi demişsiniz, Asus TUF sıvı soğutmalar var orada genelde. Yüzüne bile bakmayın derim.
Anladım. O zaman önceliğim Lian-Li Galahad. Eğer olmazsa dediğiniz gibi SilverStone PF360 alacağım, teşekkür ederim.
Güncelleme: Lian-Li Galahad'ı aldım.
1613056122534.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı