Sıvı soğutma ve Vengeance RGB RAM sorunu

Bende onu sevmiyorum. Radyatorden çıkan sıcak hava içeri giriyor. Özellikle ekran kartına.

Onun için de radyatöre pull-push yaptırın hava çok ısınamadan kasa içine geçer.

Oyunda sıcaklık değerlerim de hemen hemen böyle hocam. 55 dereceye kadar fan çalışmıyor, ekran kartı çok ısınmıyor.

Dosya Ekleri

• pg.jpg
    343,9 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Bende onu sevmiyorum. Radyatorden çıkan sıcak hava içeri giriyor. Özellikle ekran kartına.
Sıcaklıklarda pek fark olmadı öne aldım yukardayken de bişeyler söküp takarken zor oluyordu kasa daha ferah oldu öne takınca.

@ugr999 Bu kadar boşluğu doldurabiliyorsa o RAM'ler, bir şey diyemiyorum. Aynı RAM'in 3600 MHz'sini alacaktım.
Aynen öyle ben de hiç düşünmezdim ama sığmadı eşek kadar ramler. Tam olarak 5,1 cm ramin yüksekliği. Alacağın ramin boyutlarına iyi bak. Senin kasa ne?

3000 ama çipler Samsung, sorun şu RAM overclock çok karışık. Çok faydası olur mu acaba.
benim ramler 2133'tü o yüzden değiştirdim 2400'de kullanıyordum oc ile.. karışık değil ya XMP profili manuele alacaksın frekansı sen ayarla diğer ayarları otomatiğe al gecikme değerlerini falan 15 cl de çalışıyorsa 16 da çalışır 3200-3400 falan çıkarsın. Bence değiştirme kesinlikle. Ama benim gözlemlediğim ram oc yapınca sanki işlemci ısısı hafif artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…