Dostum bende ayni ramleri aldim ve ileride sivi sogutucu takmak istiyorum, sen ne yaptın? Benim suan iptal etme sansim var adata dr41 alabilirim sence ne yapayim ?Eski 2133 RAM'leri Vengeance RGB 3200 MHz RAM'lerle değiştireyim dedim Vengeance RGB Pro epey bir yüksekmiş HyperX Fury'ye göre sizce napayım iade mi edeyim yoksa sıvı soğutmayı One mi alayım. Kasa MB511 çok sinir oldum bu duruma sıvı soğutmayı One alsam fanları nasıl takmalıyım çok arada kaldım.
RAM'lerin görüntüsü de çok hoşuma gitmişti![]()
Dostum bende ayni RAM'leri aldim ve ileride sivi sogutucu takmak istiyorum, sen ne yaptın? Benim şu an iptal etme sansim var Adata DR41 alabilirim sence ne yapayim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.