Sıvı soğutma vs Wraith Prism

Makaleler
2
Evet arkadaşlar, 3700X için tüm koşullar göz önüne aldığınızda oyun, iş, takılma vs. alır mısınız? Bu bir tavsiye veya alınır mı değil kişisel fikir ve düşünceleri öğrenmek istiyorum.

Tabii ki sıvı soğutma.

3700X 65W TDP değerine sahip 3600X'den bile az. Bence overclock yapılmayacaksa Wraith Prism gayet yeterli.

Sıvı soğutma değil de Freezer 34 falan alabilirdim veya ucuz bir soğutucu. T6 Ultra kadar bile değil Prism ve sanırım şu ucuz Snowman ve Izoly'nin kule tipi soğutucusu ayarı soğutuyordu ama emin değilim. DA'nın bir incelemesi vardı galiba.

Hocam stok sogutucu yetiyor silikon durumuna gore 4.3 ghzye kadar oc imkanı sunuyor size butcenız var ise sıvı sogutma alın yoksa masraf etmenıze gerek yok
3700X 65W TDP değerine sahip 3600X'den bile az. Bence overclock yapılmayacaksa Wraith Prism gayet yeterli.
Hocam Gayetde guzel oc yapılıyor lutfen yanlıs bılgı vermeyın.

3600X ile Prism kullanıyorum, biraz bütçe ve tercih meselesi. Benim elimde para olsa da yapmazdım açıkçası, çünkü hem bu soğutucu rahat yetiyor hem de ışıklandırma ve genel görünüm olarak tower olmaması ve stok görünüm hoşuma gidiyor. Aftermarket gücünde ancak AMD logolu. Daha kaslı böyle Wraith Chill Prism falan olsaydı onu alırdım ben yine.

Aftermarket ne demek hocam? Wrtait chill Prism güzel ismmiş . Sıvı soğutma ismi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…