Sıvı soğutma vs Wraith Prism

Sıvı soğutmadan soğudum arkadaşlar o yüzden sıvı soğutmamı satıp stock fana geçmeyi düşünüyorum. 1200 TL birisi gelip alacak. Şu sıvı soğutucuların fanları hemen pırlamaya başlıyor aşırı ayar oluyorum. 3.sıvı soğutmam hepsinde 1 yılı bulmuyor bu olay.

Sıvı soğutmam varken weaith Prism geçmek pek mantıklı bir seçim olmaz benim için. Özellikle render almak video editlemek gibi işler yapıyorsam.
Bir de sıvı soğutmadan gelen fan sesinin stok Ryzen 7 soğutucusana göre çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Millet boşu boşuna geçmiyor sıvı soğutmaya.
Eğer bu kadar çok rahatsız ediyorsa görsellikten ödün vererek ve kesenin ağzını açarak Noctua fanlardan alabilirsiniz.

Sıvı soğutmam varken weaith Prism geçmek pek mantıklı bir seçim olmaz benim için. Özellikle render almak video editlemek gibi işler yapıyorsam.
Bir de sıvı soğutmadan gelen fan sesinin stok Ryzen 7 soğutucusana göre çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Millet boşu boşuna geçmiyor sıvı soğutmaya.
Eğer bu kadar çok rahatsız ediyorsa görsellikten ödün vererek ve kesenin ağzını açarak Noctua fanlardan alabilirsiniz.

Sorun şu en kaliteli fan bile bir yerden sonra yuvasından çıkıyor veya dengesi bozuluyor. Bunun içinde garantiye gönderip 20 gün açamıyorum bilgisayarı. Bu benim gibi biri için 3 proje demek. Sıvı soğutma çalışmıyor değil yalan olmasın boşta 32 derece sabit en yük altında bile 55'i zor görüyor ama o fandaki tıkırdama bir yerden sonra kafamı duvara vurma isteği uyandırıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı