Eğer başka RGB'li bir parçanız varsa kasanın kapalı tarafını da açın orada hub girişi vardır o kısımda LED girişlerini kullanabilirsiniz.
Eğer kasanızda hub yoksa satın almanız gerekecek. Bu arada çok iyi anlamam bu konularda sadece benim kasamdaki sistem bu şekilde başka türlü bir yolu varsa yanlış yönlendirmek istemem.
Evet onların bağlandığı kısım muhtemelen kasanın diğer tarafındaki bölümde hubdadır. o yüzden kasanın görünmeyen tarafındaki kısmı açın orada hub görmeniz gerekecek. Denemek için isterseniz kasa önündeki rgb girişlerini çıkartıp sıvı soğutucunuzun rgb girişlerini takın.Teşekkür ederim. Bazı kişiler var bilip bilmeden boş boş yazıyor. Kasamın önündeki fanlar RGB yani hub olmuş mu oluyor.
Arkadaşın dediği gibi kasa üreticileri ufak da olsa bir hub koyabiliyorlar.
Eki Görüntüle 2216771
Bir kontrol edin var mı? Eğer varsa boş yere ARGB girişini takın. Boş yer yoksa daisychain yaparak kabloları birbirine bağlayabilirsiniz.
Ayrıca eğer ileride yeni ARGB ürünler eklemeyi düşünüyorsanız güzel bir ARGB hub alabilirsiniz.
Şu tarz.
Hemen bakıyorum.Evet onların bağlandığı kısım muhtemelen kasanın diğer tarafındaki bölümde hubdadır. o yüzden kasanın görünmeyen tarafındaki kısmı açın orada hub görmeniz gerekecek. Denemek için isterseniz kasa önündeki rgb girişlerini çıkartıp sıvı soğutucunuzun rgb girişlerini takın.
Üstünde muhtemelen Led1-led2-led3 ve fan1-fan2-fan3 tarzında yazar. Cevabınızı bekliyorum.
Dostum tam olarak bundan var. Daisy chain ne demek? Bir de toplam 3 RGB'ya da ARGB(farkı ne demek bilmiyorum )var yeni bir huba ihtiyacım var mı yani?
Hemen bakıyorum.
En alttaki ve en üsttekiler boş ve soğutmadaki fanların üstünde yazan 5 v falan bunlarda da yazıyor.
ARGB 3 pinli girişli oluyor. RGB ise 4 pinli giriş oluyor hocam basitçe.
Fotoğrafta yalnızca fan1-2-3'ü gördüm LED'ler için bir şey gözükmüyor veya ben göremedim. Kasanın önündeki fanların kablolarını takip ederek LED 1-2-3'ü nereye bağladıklarını kontrol edebilirsin.
Hortumların konumunda bir sıkıntı yok. Hub üzerinde ARGB 5V3pin girişi göremedim.
Ama reset tuşunun girişi takılmış yani kasanızdaki reset tuşu ile renkler arasında geçiş yapılıyor olabilir.
Kasanızın modeli nedir?
Hortumların konumunda bir sıkıntı yok. Hub üzerinde ARGB 5V3pin girişi göremedim.
Ama reset tuşunun girişi takılmış yani kasanızdaki reset tuşu ile renkler arasında geçiş yapılıyor olabilir.
Kasanızın modeli nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.