Sıvı soğutmada sıvı değişimi nasıl yapılır?

FatihT38

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 120mm sıvı soğutma var. Bu soğutucun içi şu an boş, ben sıvı aldım ve ne kadar miktarda koyacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Pek bilgim yok zaten. Doğru düzgün çalışmıyordu. Neredeyse işlemci yanacaktı kullandığım sıra. Sonra içine merak edip açtım. Sıvısını boşalttım. İçi tıkanmıştı. Ses çıkarıyordu. Temizledikten sonra düzeldi. Fakat sıvı boşaltılabiliyorsa. Geri konulabiliyordur diye düşünüyorum.
İşlemciniz nedir?

Tam dolduramazsınız şu anki haliyle. Sistemdeki havayı atmak için mekanizma yapmanız gerekli. Ya vakumlayıp sıvı basacaksınız ya da bir tür yolunu bulacaksınız artık. En baştan sıvı eklenebilir yapmış olsalar zorlamazdı sizi ama kapalı sistem olarak tasarlanan bir ürün. İşiniz zor.

Tam dolduramazsınız şu anki haliyle. Sistemdeki havayı atmak için mekanizma yapmanız gerekli. Ya vakumlayıp sıvı basacaksınız ya da bir tür yolunu bulacaksınız artık. En baştan sıvı eklenebilir yapmış olsalar zorlamazdı sizi ama kapalı sistem olarak tasarlanan bir ürün. İşiniz zor.

Zaten ben yapmayı düşünmüyorum tanıdığım var bu işlerden anlayan ondan yardım alacağım garantisi olsaydı garantiden yaptıracaktım 2018 de almıştım daha.

Şu an soğutucuyu sıvısını doldurdum PC'ye bağladım masaüstünde genel olarak 37 38 derecede takılıyor işlemci: Ryzen 5 2600.

@Taptic @253662 Yardımlar için ve öneriler için teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı