Çözüldü Sıvı soğutmanın ışığı yanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe Buluş

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarcıda sıvı soğutma montajı yaptırdık. Eve geldim biraz oyun oynadım sonra bilgisayarı kapadım geri açtığımda sıvı soğutmamım ışığı çalışmadı. Fan dönüyor oyun oynarken falan problem olmuyor ama ışık yanmıyor. Kumandasında da problem yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Bilgisayarcıda sıvı soğutma montajı yaptırdık. Eve geldim biraz oyun oynadım sonra bilgisayarı kapadım geri açtığımda sıvı soğutmamım ışığı çalışmadı. Fan dönüyor oyun oynarken falan problem olmuyor ama ışık yanmıyor. Kumandasında da problem yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kumandası varsa MB/SYNC tuşuna basın yanacaktır.

Sıvı soğutmanızın markası nedir?

Kumandası varsa MB/SYNC tuşuna basın yanacaktır.

Çözüm
Zaten bu fiyata aldıysanız bunu kazık yemişsiniz.

1.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı