FlexiDesign
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus ROG B550-A | Ryzen 7 3800x | Gigabayte Vision RTX 3070 | Gskill TridentZ Neo 3600mhz 32GB | Aorus 500gb m2 SSD | Samsung EVO 970 1TB m2 SSD | Asus ROG LC360 Aio | FSP Aurum 1200W | Phanteks P500A White
- Meslek
- Game 2D Artist
Yeni bir anakart aldım ASUS ROG B450-F, aynı zamanda Xigmatek aurora 240 Sıvı soğutma aldım.
Eski anakartım Gigabyte B350'e sıvı soğutmanın montajını yaptım ve sorunsuz çalıştı.
Yeni aldığım ASUS ROG B450-F 'e montajını yapınca sistemi açıyorum fakat anakartın üstünde sarı bir ışık yanarak parçaları çalıştırıyor ama sistem görüntüsü ekrana gelmiyor. Blok soğutucu ile anakart sistemi açıyor fakat sıvı soğutmayı kabul etmiyor.
Sistem üstünde ki tüm kablolar doğru ama açmıyor, bir türlü anlam veremedim.
Ayrıca 24 GB RAM'im vardı 3'ü takılı olunca yine PC'yi çalıştırmıyor birini çıkardım 2 adet slotu dolu şu an.
BIOS güncellemesi yaptım, Kabloları defalarca denedim sonuç alamadım. PSU 850W çalıştırıyor ama anakart neden onunla beraber sistemi açmıyor anlam veremedim.
İşlemcim Ryzen 5 2600X
Eski anakartım Gigabyte B350'e sıvı soğutmanın montajını yaptım ve sorunsuz çalıştı.
Yeni aldığım ASUS ROG B450-F 'e montajını yapınca sistemi açıyorum fakat anakartın üstünde sarı bir ışık yanarak parçaları çalıştırıyor ama sistem görüntüsü ekrana gelmiyor. Blok soğutucu ile anakart sistemi açıyor fakat sıvı soğutmayı kabul etmiyor.
Sistem üstünde ki tüm kablolar doğru ama açmıyor, bir türlü anlam veremedim.
Ayrıca 24 GB RAM'im vardı 3'ü takılı olunca yine PC'yi çalıştırmıyor birini çıkardım 2 adet slotu dolu şu an.
BIOS güncellemesi yaptım, Kabloları defalarca denedim sonuç alamadım. PSU 850W çalıştırıyor ama anakart neden onunla beraber sistemi açmıyor anlam veremedim.
İşlemcim Ryzen 5 2600X
Son düzenleyen: Moderatör: