Dediğiniz durum işlemciyi anakartan sökmenize gerek yok soğutucu takarken işlemci çıkarılmaz işlemcinin pinlerine zarar gelmez sadece soğutucu takacaksınız o kadar.
Evet takabilirsin o kadar zor bir şey değil montajı yapabilirsin.
Dediğiniz durum işlemciyi anakartan sökmenize gerek yok soğutucu takarken işlemci çıkarılmaz işlemcinin pinlerine zarar gelmez sadece soğutucu takacaksınız o kadar.
Hocam bu bahsettiğim durumu bilgisayarcı yaparken işlemcinin pinlerini eğip sonra düzeltip bana vermiş olabilir mi asıl sorum bu düzeltmesi çok zor galiba.
Hocam bu bahsettiğim durumu bilgisayarcı yaparken işlemcinin pinlerini eğip sonra düzeltip bana vermiş olabilir mi asıl sorum bu düzeltmesi çok zor galiba.
Bilgisayarcı pini bükseydi tekrar yapamaz yani değil mi hocam.
Bilgisayarcı neden pinler yamultsunki yinede diyorum işlemciyi çıkarmadan soğutucu takılır eğer siz Bilgisayarcıya vermediyseniz kendinizde takabilirsiniz. Bilgisayarcı pinler düzelse bile pinlerin sıralamasında sorun olur
Bilgisayarcı pini bükseydi tekrar yapamaz yani değil mi hocam.
Bilgisayarcı neden pinler yamultsunki yine de diyorum işlemciyi çıkarmadan soğutucu takılır eğer siz bilgisayarcıya vermediyseniz kendinizde takabilirsiniz. Bilgisayarcı pinler düzelse bile pinlerin sıralamasında sorun olur.
Daha önce de yazdığım gibi hocam gerek yok ama acemiliğine denk geldiyse ve işlemciniz AMD ise soğutucu bloğa yapışık olarak gelme şansı var. Yoksa işlemcinizin sökülmesini gerektiren bir durum yok.