F FujiMontana Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Merhaba, sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Sesi rahatsız eder mi (su, pompa sesi)? Ayrıca bütçem 2-3K arası, önerebileceğiniz sıvı soğutucular var mı?
Merhaba, sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Sesi rahatsız eder mi (su, pompa sesi)? Ayrıca bütçem 2-3K arası, önerebileceğiniz sıvı soğutucular var mı?
Ys.orj Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 348 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #2 Pompa sesi vs pek belli olmuyor ama kule tipi biraz daha iyi sorunsuzluk olarak.
8 883443 Picopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 883 Çözümler 7 20 Nisan 2025 #3 Düzgün model alırsan hiçbir şey olmaz . Kule tipiciler gelmeden LE720 gelirse stoklara al.
H Haaland7 Femtopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 79 20 Nisan 2025 #4 Sıvı soğutucu alacaksan eğer alacağın ürünün kalitesinden emin olmalısın. Ben sıvı soğutucu daha hiç kullanmadım ama iyi marka, kaliteli ürün olursa eğer sıkıntı olması kolay değilmiş sanırım.
Sıvı soğutucu alacaksan eğer alacağın ürünün kalitesinden emin olmalısın. Ben sıvı soğutucu daha hiç kullanmadım ama iyi marka, kaliteli ürün olursa eğer sıkıntı olması kolay değilmiş sanırım.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #5 883443 dedi: Düzgün model alırsan hiçbir şey olmaz . Kule tipiciler gelmeden LE720 gelirse stoklara al. Genişletmek için tıkla... Geldim, kaçamazsınız . Arctic Duo 36.
883443 dedi: Düzgün model alırsan hiçbir şey olmaz . Kule tipiciler gelmeden LE720 gelirse stoklara al. Genişletmek için tıkla... Geldim, kaçamazsınız . Arctic Duo 36.
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #6 FujiMontana dedi: Merhaba, sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Sesi rahatsız eder mi (su, pompa sesi)? Ayrıca bütçem 2-3K arası, önerebileceğiniz sıvı soğutucular var mı? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu kule tipinden daha iyi soğutur fakat daha meşakkatlidir bence alınır.
FujiMontana dedi: Merhaba, sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Sesi rahatsız eder mi (su, pompa sesi)? Ayrıca bütçem 2-3K arası, önerebileceğiniz sıvı soğutucular var mı? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutucu kule tipinden daha iyi soğutur fakat daha meşakkatlidir bence alınır.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #7 Berkozg dedi: Sıvı soğutucu kule tipinden daha iyi soğutur fakat daha meşakkatlidir bence alınır. Genişletmek için tıkla... Bu çok genel ve ucu açık bir cevap.
Berkozg dedi: Sıvı soğutucu kule tipinden daha iyi soğutur fakat daha meşakkatlidir bence alınır. Genişletmek için tıkla... Bu çok genel ve ucu açık bir cevap.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.735 Makaleler 2 Çözümler 36 20 Nisan 2025 #8 İşlemcin ne ki sıvı soğutma gerektirecek.
F FujiMontana Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #9 ubiiyy dedi: Geldim, kaçamazsınız . Arctic Duo 36. Genişletmek için tıkla... Kule tipinide düşünmüştüm fakat ramlere deyip değmeme konusunda emin olamıyorum, sığıp sığmıcağını nasıl anlıcam?
ubiiyy dedi: Geldim, kaçamazsınız . Arctic Duo 36. Genişletmek için tıkla... Kule tipinide düşünmüştüm fakat ramlere deyip değmeme konusunda emin olamıyorum, sığıp sığmıcağını nasıl anlıcam?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #10 FujiMontana dedi: Kule tipini de düşünmüştüm fakat RAM'lere deyip değmeme konusunda emin olamıyorum, sığıp sığmayacağını nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Onu ölçüleri alıp ölçerek anlayacağız.
FujiMontana dedi: Kule tipini de düşünmüştüm fakat RAM'lere deyip değmeme konusunda emin olamıyorum, sığıp sığmayacağını nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Onu ölçüleri alıp ölçerek anlayacağız.