Sıvı soğutucu alınır mı?

Hocam dediğim kule tipi zaten yetiyor, yani görünüş deyip alırsın da daha iyi soğutuyor deyip almazsın o işlemcilere.

Performans olarak zaten tartışmasız şekilde bu bütçelerde kule tipi çok daha mantıklı, phantom spirit dediğimiz arkadaş 360mm soğutucular ile kıyaslanacak seviyede iyi bir kule tipi. Çoğu mid tier 360mm diz çöktürür kendisi.

AiO'cular gelmeden LN2 kit alıp geçin derim. Sıvı soğutmanın hasıdır. Rakibi yoktur.

Hocam dediğim kule tipi zaten yetiyor, yani görünüş deyip alırsın da daha iyi soğutuyor deyip almazsın o işlemcilere.

Daha iyi soğutuyor diyerek aldım.

O senin tercihin, zaten soğuk olan bir şey 10 derece daha soğuk olsun diye ekstra 2 bin TL vermek akıl işi değil.

Hocam gelecege dönük bakarsak almak daha mantıklıydı ileride işlemci yükseltirsem bir daha sogutucu masrafına girmeyecegim.

Bilemiyorum bakacağım duruma göre, LE520 görüntü olarak güzel gözüküyor tabii ki, kule tipide almayı şimdilik düşünmüyorum, güzel aslında ama sadece biraz kaba duruyor. Biraz para toplayabilirsem LE520'yi düşüneceğim gibi gözüküyor fakat bir sorum daha olacak, bu soğutucunun sesi rahatsız eder mi? Su sesi özellikle sıklıkla pompa yapıp gürültü çıkarır mı?

Hocam gelecege dönük bakarsak almak daha mantıklıydı ileride işlemci yükseltirsem bir daha sogutucu masrafına girmeyecegim.
Kule tipiler daha uzun ömürlü ve ileride AMD EPYC tarzı 200 corelu server işlemcisi kullanmayacaksan her türlü yetecektir.

Hocam ileriye dönük soğutucu yerine ileriye dönük parça alabilirdin mesela, tabii kendi tercihin.

Hocam bende isterdim daha iyi bir işlemci almak fakat o anlık bütçem sogutucu almaya yetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…