Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 Cougar Aqua 240 modelini bir türlü oturtmadım sebebi nedir sizce? Görseli bırakiyorum aşagıya. Dosya Ekleri 20221026_125312.jpg 178,4 KB · Görüntüleme: 181
Çözüm Andar Han 26 Ekim 2022 AMD sokete, Intel braketi ile takmaya çalıştığınız için olabilir. AMD montajını yapabilmek için gerekli manual bölümü;
AMD sokete, Intel braketi ile takmaya çalıştığınız için olabilir. AMD montajını yapabilmek için gerekli manual bölümü;
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 26 Ekim 2022 #11 İşlemcin amd midir ? Artı 0 Eksi
KS KS Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #12 Andar Han dedi: @Lusifır Evet o şekilde olur ama vidalama için kullanılan çıkıntıların yönü yukarı olmalı. Ayrıca 2 adet parça da anakart braketine bağlamak için gerekli. İlk mesajımda attığım resimde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediginizi yaptim fakat biraz sag sol ust alt her tarafa oynuyor normal mi? Videosunu atacaktim site izin vermedi. Artı 0 Eksi
Andar Han dedi: @Lusifır Evet o şekilde olur ama vidalama için kullanılan çıkıntıların yönü yukarı olmalı. Ayrıca 2 adet parça da anakart braketine bağlamak için gerekli. İlk mesajımda attığım resimde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediginizi yaptim fakat biraz sag sol ust alt her tarafa oynuyor normal mi? Videosunu atacaktim site izin vermedi.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.608 Makaleler 3 Çözümler 66 26 Ekim 2022 #13 Lusifır dedi: Hocam dediginizi yaptim fakat biraz sag sol ust alt her tarafa oynuyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Pek normal değil. Oynuyorsa ısı iletiminde de sorunlar olacaktır. Soğutucuyu brakete sabitleyen vida veya somunları yeteri kadar sıktınız mı? Son düzenleme: 26 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Lusifır dedi: Hocam dediginizi yaptim fakat biraz sag sol ust alt her tarafa oynuyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Pek normal değil. Oynuyorsa ısı iletiminde de sorunlar olacaktır. Soğutucuyu brakete sabitleyen vida veya somunları yeteri kadar sıktınız mı?
KS KS Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #14 Evet sıktım ama kırmızı halkaların altındaki parça yüzünden hareket ediyor. Artı 0 Eksi
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.608 Makaleler 3 Çözümler 66 26 Ekim 2022 #15 Lusifır dedi: Evet sıktım ama kırmızı halkaların altındaki parça yüzünden hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... O alttaki parça, braket kenarındaki çentiklerin içine tam oturmalı, sadece o parçayı tek başına denediğinizde bile sağa sola pek oynamaması lazım. Artı 0 Eksi
Lusifır dedi: Evet sıktım ama kırmızı halkaların altındaki parça yüzünden hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... O alttaki parça, braket kenarındaki çentiklerin içine tam oturmalı, sadece o parçayı tek başına denediğinizde bile sağa sola pek oynamaması lazım.
KS KS Lusifır Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #16 Andar Han dedi: O alttaki parça, braket kenarındaki çentiklerin içine tam oturmalı, sadece o parçayı tek başına denediğinizde bile sağa sola pek oynamaması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam montaji sogutucuyla birlikte yaptigimda sallanma sorunu ortadan kalkti yardiminiz icin sagolun tesekkurler. Artı 0 Eksi
Andar Han dedi: O alttaki parça, braket kenarındaki çentiklerin içine tam oturmalı, sadece o parçayı tek başına denediğinizde bile sağa sola pek oynamaması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam montaji sogutucuyla birlikte yaptigimda sallanma sorunu ortadan kalkti yardiminiz icin sagolun tesekkurler.