Wraith soğutucu işlemciye oturmuyor

aahmetdilek

Kilopat
Daha fazla  
MSI B450 anakart ve Ryzen 5 2600X satın aldım ancak işlemci yanında verilen Wraith soğutucuyu işlemcinin üzerine koyduğumda vidalar backplate ile temas etmiyor, arasında 1-2mm boşluk kalıyor. Macunu yeniledim yine de aradaki boşluk kapanmıyor. Bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soldakinde klips var vida degil onu bastiriyorsun anakartta yerine. Sagdaki ise kanca sistemli yani vida yok.
Yanlis bilgilendirdiysem düzeltin.

Sevgiler :)
Wraith soğutuc kullanmış olarak söylüyorumki tornavida olmadan sıkılmıyor ve ön kısmı yıldız backplate kısmı ise vidanın şekline sahip.

Wraith soğutuc kullanmış olarak söylüyorumki tornavida olmadan sıkılmıyor ve ön kısmı yıldız backplate kısmı ise vidanın şekline sahip.

Dogrudur kullanan daha iyi bilir tabii ama resimlerine baktim klipsli oldugu cok bariz belli be ya :)

aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9DL0kvNzYyNDk4L29yaWdpbmFsLzAwOC1XcmFpdGgtU3BpcmUtQmFja...jpeg
Evet vidaliymis ahaha ahahahahahaa :)

Bu işlemi ilk kez hayatımda 10 gün önce yaptım. Gerçekten çooook zorlanmıştım. Öncelikle çapraz vidalamaya dikkat edin. Sonra tam üstüne koyun işlemcinin. Biraz baskı uygulayın korkmayın , bir kişiden yardım alırsanız daha iyi olur. arkadaki plakayı ittirin iyice sonra , işlemcinin tek vidayı yine kuvvet uygulayarak 1 2 diş sıkın sonra gerisi gelir. Anlatamadım sanki pek :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı