Sıvı soğutucu pompası CPU fana bağlanırsa ne olur?

70 derece normal sıcak değil herhangi işleme gerek yok hocam.

66-67, maksimum 70 güzel bir ekran kartı değeri. Soğuk değil ama sıcak da değil. İyi yani sorunsuz.

İşlemci max 70 gayet iyi. Bir sıkıntı yok hocam hiç ellemeyin bence.

70 derece normal sıcak değil herhangi işleme gerek yok hocam.
Başınızı şişiriyorum kusura bakmayım yan tamperli cam çok ısınınca acaba diyorum sensörlermi doğru gösterimiyor ekrandan
Evet değerlerim öyle underwoltu iptal edince tabi ekran kartı bazen pubg de 78 lere cıkabiliyor ama bu oyunda herzaman böyle yüksekliyor her oyun aynı değil.
Bence erkan karını underwoltla kullanmak çok mantikli 825w çekiyor ve sessiz çalışıyor %62 fan ile zorlandığında,
Diğer türlü 1000 üstü w çekiyor.

3090 1000WATT mı çekiyor tam anlayamadım o kısmı. 2. el mi aldınız kartı, BIOS'u orijinal mi kartın?

66-67, maksimum 70 güzel bir ekran kartı değeri. Soğuk değil ama sıcak da değil. İyi yani sorunsuz.

İşlemci max 70 gayet iyi. Bir sıkıntı yok hocam hiç ellemeyin bence.
Dediğim gibi yanı undervolt yaptım karta serin çalışsın diye,
İlk aldığımda 83 değerecelere çıkıyordu kafasına göre termal değiştim 73 lere düştü üstüne bir de underwolt yaptım mesela forza5 de max ekran ayarında 66 dere görüyor.
Ama pubg de 70 dereceye çıkıyor demekki oyunda oyuna değişiyor.

3090 1000WATT mı çekiyor tam anlayamadım o kısmı. 2. el mi aldınız kartı, BIOS'u orijinal mi kartın?
Aynen hocam bios orjinal 900 925 bazen bikere 1000 lerde görmüştüm mini volt yanıpsudan çektiği 325w o ayrı ben yanlış anlattım galiba
Arkadaştan aldım pc satıyordu.

Yani bundan bahsediyorum

Dosya Ekleri

• IMG_2755.jpeg
    256,1 KB · Görüntüleme: 35

Bahsettiğin farklı şeyler, 900W çekmesi imkansız o kartın normal kullanımda. Kartın termal bakımlarını yap, macunlarını yenile.

Hmmm kardeşim memnun musun peki sıvi sogutmadan.

Bahsettiğin farklı şeyler, 900W çekmesi imkansız o kartın normal kullanımda. Kartın termal bakımlarını yap, macunlarını yenile.
Yok demek istediğinizi anladım hocam psudan çektiği güç 325w zaten.
Kartın değerleri bu şekilde zaten şemaya göre undervolt yapabiliyorsun.

Hmmm kardeşim memnun musun peki sıvi sogutmadan.
Sıvı soğutma powerboost deep 2x120mm 240 argb
Sıvı soğutma standart fan hızında dediğim değerleri veriyor performans modu ve full mod var bir de onları denemedim,
Aldığımda biostan silenti modda idi sessiz modda ben bi tık üst moda çıkardım gayet iyi soğutuyor demekkisizin yorumlarınızdan sonra anladım

Dosya Ekleri

• IMG_2624.png
    570,4 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_2623.png
    593,3 KB · Görüntüleme: 30

Çok teşekkür ederim bende PC toplamak istiyorum size birkaç soru sorabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…