Sıvı soğutucunun ARGB kablosu için anakartta giriş yok

ozxqla

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim işlemcim Intel i3 14100F. Yeni bir bilgisayar aldım, hazır kasa fakat oyunlarda işlemci sıcaklığım stok soğutucumla birlikte 100 derecenin altına bile inmiyordu ki boşta ise 75 falandı. Ben de sıvı soğutucu almaya karar verdim. Malum fiyatlar pahalı olunca ikinci el alayım dedim ve Cooler Master MasterLiquid Lite 240 aldım. Çok güzel soğutuyor fakat bir problem var. Sıvı soğutucunun pompa kablosunu CPU fanına taktım, fanları da birini CHA_FAN, öbürünü de CHA_FAN2'ye taktım. ARGB kablosunu da takayım dedim ki anakarta baktım, uyumlu giriş yok. Kablo alta resim bırakacağım zaten, ARGB kablosu 4 pinli erkek kablo. Bayağı bir baktım anakarta giriş yok, kasanın arkasına da baktım kablolama yaptığı yerlere ama maalesef bulamadım. Nasıl bir çözüm bulabiliriz, yardımcı olur musunuz? Gerekirse dönüştürücü falan bulalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolari karistir misindir. O eklenti gibi bir seydir, RGB'leri birbirine baglamak icin.

Hayır eminim fanların çalışması için 2 adet kablo var onları taktım pompa içinde bir adet var onu da taktım geriye sadece RGB kablosu kalıyor şu an sorun yok her şey çalışıyor ama RGB'yi takamadıgım icin ışığı yok.

Evet RGB var YouTube'deki videolara bakarsanız görürsünüz pompanın üstündeki Cooler Master yazısı ve fanlar RGB yanıyor ürünü 2. el aldıgım icinde elime sadece soğutucu geçti çoklayıcı falan geçmedi elime ben kendim almayı düşünüyordum çoklayıcı.

Bu, O ile gostrdigi kisim cikiyor galiba. Onucikartip dene bir.

MasterLiquid ML240L RGB
Bir de RGB ise senin ürün bu, Lite deme direk.

Add gen yazan kısma taktım yanlış yeremi takmışım?

Dosya Ekleri

• IMG_0243.jpeg
    195,6 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…