Sıvı soğutucunun kablosu anakartta nerede olabilir?

erşanülker4648

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sıvı soğutucumun kablosunu bulamıyorum ya da bu işi beceremiyorum. Sadece işlemcinin üstüne gelen kısmın küçük bir kablosu var o takılı başka bir şey yok ama radyatör fanları da dönüyor? Ayrıca bir sorum var.
İşlemcinin üstüne gelen kısımı anakartın pompa fanı yerine mi takacağım yoksa CPU fana mı? Bir fark olur mu?

İşlemcinin üstündeki kısımdan çıkan kabloyu pump_fana takacaksınız. Radyatör fanlari pompadan bağımsız çalışırlar, onların kablosu muhtemelen CPU_FAN'da bulunuyordur.

Soru soru içinse pompa devri fan devrinden daha yüksek olması gerektiği için fark olur.

Son düzenleme:
İşlemcinin üstündeki kısımdan çıkan kabloyu pump_fana takacaksınız. Radyatör fanlari pompadan bağımsız çalışırlar, onların kablosu muhtemelen CPU_FAN'da bulunuyordur.

Spns soru içinse pompa devri fan devrinden daha yüksek olması gerektiği için fark olur.

Bana garip gelen şu sıvı soğutucuyu elime aldım vidalarını söküp sadece pompa kablosu vardı ve bu kablo da CPU fana takılıydı. Ben de çıkarıp pump fana taktım.

Sıvı soğutucunun modelini yazarsan daha rahat yardımcı oluruz. Arctic CPU_FAN kısmına bağlayın yazmıştı kendi sitesinde.

Arctic 240 mm.

Bana garip gelen şu sıvı soğutucuyu elime aldım vidalarını söküp sadece pompa kablosu vardı ve bu kablo da CPU fana takılıydı. Ben de çıkarıp pump fana taktım.

Arctic 240 mm.

Dediğimiz gibi CPU_FAN kısmına takacaksın.

Dediğimiz gibi CPU_FAN kısmına takacaksın.
Teşekkürler, bu işe kafa takmamın nedeni çok ısınıyordu 90 95 dereceye kadar, pompanın yanlış takılı olduğunu düşünüp pompa yerine taktım ama bir de böyle deneyeceğim eğer düzelmezse eski haline döndürürüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı