Sıvı teması olan klavye basılı kalıyor

Klavyenin aktif olup olmaması arasında yine fark yok.

Switchtle Outemu'yu değiştirseniz hissiyat, özellik ve ses dışında yine fark yok.
Var. Hotswap klavyeler çalışırken Switch değiştirilebilir sorunsuzca. Ve sizde ben tedbirli bir şekilde klavye aktif değilken Switch değiştirebilirsiniz dememi aktif olarak okuyup hotswap demişsiniz.
Gateron switchtle Outemu'yu değiştirseniz hissiyat, özellik ve ses dışında yine fark yok.

İllaki bir fark olacaktır demişim. Bu anlattıklarınız fark değil mi?

İllaki bir fark olacaktır.

Var. Hotswap klavyeler çalışırken Switch değiştirilebilir sorunsuzca. Ve sizde ben tedbirli bir şekilde klavye aktif değilken Switch değiştirebilirsiniz dememi aktif olarak okuyup hotswap demişsiniz.

Afedersiniz evdeki kullanıcı nasıl soldering yapsın biraz mantıklı konuşun.

İllaki bir fark olacaktır demişim. Bu anlattıklarınız fark değil mi?

Ben özellik farkından bahsediyorum sizin orada klavyenin işleyişini değiştirir gibi bir cümle kullanmışsınız.

Desorldering kolay soldering zor bana göre. Desorlderingin tek zor yanı bana kalsa düşen lehimi alabilmek, tutabilmek.

Aksine desoldering yaparken klavyedeki PCB'ye zarar verebiliyorsunuz o yüzden daha dikkatli olunması gereken bir işlem.
Daha önce yaptınız mı bilmiyorum ama iki işlemde insanı yoran ve sabır gerektiren işlemler.
Ve ciddi zaman alıyorlar.

Önce iyice temizle, düzelmez ise yeni switch alıp sorunlu olanlar ile değiştirmek en mantıklı çözüm olur.

Lehimi sökmek oldukça basit bir işlem, abartmaya gerek yok. 20-30 liralık lehim pompası ile 2 saniyelik iş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçini komple temizleyip, elektriği çıkar tak yaptıktan sonra sorunsuz şekilde çalışmaya başladı. Destek olan herkese teşekkürler!

Dosya Ekleri

• 278043622_406499510806645_6780796788479116227_n.jpg
    278043622_406499510806645_6780796788479116227_n.jpg
    157,5 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı