Sıvı temaslı klavye nasıl temizlenir?

HavucluDavsan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Klavyeme 3-4 damla kola damlattıktan sonra aklıma bir geldi. Klavyem su sıçramalarına dayanıklı ama üzerine bir bardak su/kola/kahve vb. içecekler dökülürse ne yapacağım biliyorum ama tam emin değilim. Madde madde açıklar mısınız?
İyi günler.

Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ben klavyem kirlendiğinde hortumla su tutuyorum hiçbir sıkıntı olmuyor.

1- Klavyeyi bir havlunun üstüne ters koy
2- Tuşları çıkar havluyla sil
3- Klavyenin içini sil
4- Geri tak ve kullanmaya devam et

3-4 damladan bir şey olmaz ama yine klavyenizi ters çevirin ve biraz bekleyin. Saç kurutma makinesi ve pirinç kullanmayın. Ben sırf saç kurutma makinesi kullandım diye attım bir G213'ü çöpe.

Islak mendille veya kolonyalı mendille silseniz iyi olur. Yoksa yapış yapış olabilir.

@Jezo @ressh @elegiac hocalarım siz kökten yanlış anlamışsınız. Ben müdahalemi ettim de daha vahim durumlarda ne yaparım diye soruyorum

Klavyem özelleştirilmiş K568.

@Jezo @ressh @elegiac hocalarım siz kökten yanlış anlamışsınız. Ben müdahalemi ettim de daha vahim durumlarda ne yaparım diye soruyorum

Klavyem özelleştirilmiş K568.
Alkol veya tiner ve bir diş fırçası yardımıyla fazla bastırmadan PCByi temizledikten sonra PCB'yi kurutup geri kullanabilirsiniz. Switchlere ne yaparsınız bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…