Sıvı temaslı klavye nasıl temizlenir?

HavucluDavsan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Klavyeme 3-4 damla kola damlattıktan sonra aklıma bir geldi. Klavyem su sıçramalarına dayanıklı ama üzerine bir bardak su/kola/kahve vb. içecekler dökülürse ne yapacağım biliyorum ama tam emin değilim. Madde madde açıklar mısınız?
İyi günler.

Merhaba. Klavyeme 3-4 damla kola damlattıktan sonra aklıma bir geldi. Klavyem su sıçramalarına dayanıklı ama üzerine bir bardak su/kola/kahve vb. içecekler dökülürse ne yapacağım biliyorum ama tam emin değilim. Madde madde açıklar mısınız?
İyi günler.

Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ben klavyem kirlendiğinde hortumla su tutuyorum hiçbir sıkıntı olmuyor.

1- Klavyeyi bir havlunun üstüne ters koy
2- Tuşları çıkar havluyla sil
3- Klavyenin içini sil
4- Geri tak ve kullanmaya devam et

3-4 damladan bir şey olmaz ama yine klavyenizi ters çevirin ve biraz bekleyin. Saç kurutma makinesi ve pirinç kullanmayın. Ben sırf saç kurutma makinesi kullandım diye attım bir G213'ü çöpe.

@Jezo @ressh @elegiac hocalarım siz kökten yanlış anlamışsınız. Ben müdahalemi ettim de daha vahim durumlarda ne yaparım diye soruyorum :)

Klavyem özelleştirilmiş K568.
Alkol veya tiner ve bir diş fırçası yardımıyla fazla bastırmadan PCByi temizledikten sonra PCB'yi kurutup geri kullanabilirsiniz. Switchlere ne yaparsınız bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı