Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği vs Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri

• Konuyu başlatan VbenZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.740

VbenZ

Hectopat
Yer
LosSantos
Daha fazla  
Selam dostlar, bu iki bölümü araştırmaktayım. Aklıma takılan bölümlerden biri sivil hava ulaştırma işletmeciliği, bu bölümün olanakları nasıldır, iş imkanı var mıdır?
Bir diğer bölüm ise kabin hizmetleri bu bölümün artılarını ve eksilerini biliyorum. Hava ulaştırma işletmeciliği hakkında ise pek fazla bir bilgim yok. Bu bölümü okumuş ya da okuyanlar varsa bilgi verirse sevinirim. Ve bu bölümlerden hangisini seçmeliyim?
@kaptanyosun3 hocam sizin bu bölüm hakkında bilginiz var, müsaitseniz bana da yardım edebilir misiniz ve diğer arkadaşlarda.

Bu ilanlar Çelebi'nin iş ilanları Havaş, TGS ,Fugo gibi şirketler yaza doğru ve ocak şubat gibi alım yapıyorlar sen öğrenci iken yada mezun olunca şirketlere başvuru yapacaksın geri dönüş olursa mülakata girersin.Mülakatı geçersen gerisini halledersin.

Bu da hocamızın videosu kendisi havacılık sektörde bulunmuş tecrübeli birisidir şimdi pilot oldu. Videoda yolcu hizmetleri memuru hakkında konuşuyorlar yapabileceğin ana mesleklerden biri

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da harekat memurluğu hakkında yine yapabileceğin mesleklerden.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu ilanlar çelebi'nin iş ilanları havaş, tgs, fugo gibi şirketler yaza doğru ve ocak şubat gibi alım yapıyorlar sen öğrenci iken ya da mezun olunca şirketlere başvuru yapacaksın geri dönüş olursa mülakata girersin. Mülakatı geçersen gerisini halledersin.

Anladım hocam, birkaç tane daha sorum olacaktı
1- Akdeniz Üniversitesi'nin eğitimi nasıl, bir şikayetiniz var mıydı?
2-özel değilse bu meslekte şu an ne yapmaktasınız?
3-Tatil günleriniz hafta sonları mı yoksa günün farklı günlerinde mi oluyor?
4-Şu an olduğunuz konumdan ve maaşınızdan memnun musunuz?

1.Akdeniz Üniversitesi'nin eğitimi güzeldi derslere giren 3 tane hocamız vardı ve hocalarımız hepsi daha önce öğr. Görevlisi olmadan önce sektörde çalışmışlar normal hocalara göre daha tecrübeliydiler.
2.şimdi çelebide yhm memuruyum

3.tatil günleri haftasonuna pek gelmez ama bana bazen pazar geliyordu
4.Ben memnunun maaş fena değil ama TGS şirketi daha fazla maaş veriyor geçen sene şef altı personele 30K gibi ikramiye vermişti.

1.Akdeniz Üniversitesi'nin eğitimi güzeldi derslere giren 3 tane hocamız vardı ve hocalarımız hepsi daha önce öğr. Görevlisi olmadan önce sektörde çalışmışlar normal hocalara göre daha tecrübeliydiler.
2.şimdi çelebide yhm memuruyum.

3.tatil günleri hafta sonuna pek gelmez ama bana bazen pazar geliyordu.
4.ben memnunun maaş fena değil ama tgs şirketi daha fazla maaş veriyor geçen sene şef altı personele 30k gibi ikramiye vermişti.

Çok teşekkür ederim hocam, aklımdaki sorular kalktı sağlıcakla kalın iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı