Sivilce karşıtı ürün önerisi

Cilt tipini öğren ona göre yüz temizleyici al bir tane de kaliteli yüz nemlendiricisi al bu kadar detaylı uğraşmana gerek yok temizleyici ve nemlendirici yeter.

Madecassol kullanıyorum izlerini falan azaltıyor. Nemlendirici olarak Bioderma Atoderm kullanıyorum. Güneş kremi kesinlikle çok önemli. Doktor ayrıyeten sivex vermişti yanında da adaderm vermişti. Adaderm pek önermem kurutuyor ve yakıyor. Doktora görünmeniz en iyisi, bana soracak olursanız güneş kremi ve nemlendirici kullanın. Her cilt tipine göre değişiyor bu ürünler tabii.

Cilt tipini öğren ona göre yüz temizleyici al bir tane de kaliteli yüz nemlendiricisi al bu kadar detaylı uğraşmana gerek yok temizleyici ve nemlendirici yeter.
Ergenlik tipi sivilceye genelde yetmiyor. Bana da doktor aynısını demişti fakat geçirmemişti.

Benim sırtda da var ve bolca. Ben onları hormonsal deyip geçiştiriyordum şu anda siyah siyah izler kalmış. Evet doktor şart gibi.

Benim sırtda da var ve bolca. Ben onları hormonsal deyip geçiştiriyordum şu anda siyah siyah izler kalmış. Evet doktor şart gibi.
Vücundunda çıkmışsa koş doktora dostum yoksa iz kalır benim gibi daha beter olur.

Dostum şu şekilde, sivilce vs. için en büyük sorunlardan biri aslında yemek. Yağlı yemek-fastfood vs. çok tüketiyorsan bunları azaltman gerek, biraz daha sağlıklı beslenmen gerek. Sonrasında bence en önemli şey hijyen, duş rutini kişiden kişiye değişir ama en az 2 günde bir alman cildine daha iyi gelecektir diye düşünüyorum. Suratın sivilce vs. sebebiyle biraz fazla yağlı ise büyük ihtimal yastık kılıfını da kirletiyor, yüz üstü yatıyorsan bu kılıfları da en azından bir 3-4-5 günde değiştirmen mantıklı olabilir. Fazla stres yapmaman gerek, çok fazla olmasa da bu da biraz etki eder, çok yaparsan çok da eder. Son olarak da yüzün yağlı mı değil mi karar verip bioderma sebium veya sensibio yüz temizleme jellerinden birini araştırıp kendine seç. Günde bir kere kullansan yeter, kısa sürede biraz daha temiz hissedeceksindir.

Eğer hastalığının temeli hormonsalsa bu dediklerimden daha da fazlasını yani roaccutane tarzı bir şeyi gerektirebilir, lakin gene de yukarıdakiler bir tık iyi gelecektir diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…