Sivilce ve siyah noktalar için krem önerisi

Kremler sana ütopik sonuç vermez hepsi pazarlama safsatası. Cildiye doktoruna gidip vucudun neden sivilce üretiyor ona baktırman daha iyi olur. Bir ilaçla 5 6 ayda kurtulursun tüm sorunlarından
 
16 yaşındayım hocam.
Bende 15 yaşındayım sivilcelerim 12 yaşından beri var. 1 Ay önce çok vardı resmen mayın tarlasıydı. Şimdi abur cuburu bıraktım asla ama asla yemiyorum. Yürüyüşe başladım yani kardiyo yapıyorum. Okulda mümkünce spor yapmaya çalışın (basketbol, futbol vs.) Hiç krem vs. kullanmadım ve geçti. Kendi kendine geçecektir ama yine de cildiye ye git en iyi sonucu orda alırsın. (Asla ama asla sivilcelerinizle oynamayın)
 
Bende 15 yaşındayım sivilcelerim 12 yaşından beri var. 1 Ay önce çok vardı resmen mayın tarlasıydı. Şimdi abur cuburu bıraktım asla ama asla yemiyorum. Yürüyüşe başladım yani kardiyo yapıyorum. Okulda mümkünce spor yapmaya çalışın (basketbol, futbol vs.) Hiç krem vs. kullanmadım ve geçti. Kendi kendine geçecektir ama yine de cildiye ye git en iyi sonucu orada alırsın. (Asla ama asla sivilcelerinizle oynamayın)

Ben oynuyordum eskiden leke falan olunca birkaç yerde bir daha ellemedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı