Sivilceler nasıl geçer?

Kaç ay kullandınız ve her şeyi tam olarak geçirdi mi ? Şu an kullanıyorum az kaldı tedavimin bitmesine merak ettim.

Kaç ay kullandınız ve her şeyi tam olarak geçirdi mi ? Şu an kullanıyorum az kaldı tedavimin bitmesine merak ettim.
5.5 ay doktor kullandırdı, son 15 gün de ben dayandım, tam 6 ay kullandım zoretanini. Kesin çözüm sağladı. İz bırakmadı.
Ne kullanıyorsunuz ?

Domates ve yağ içeren şeylerden uzak kaldığımda genelde kendiliğinden azalıyor. Bakınız: Ketçap, patates kızartması.

Zoretanin kullanıyorum sivilce yok fakat kızarıklık var şu an 6. aydayım ben, kızarıklık yapmış mıydı ilaç sizde?

Anladığım kadarıyla güneş ışığına korunmadan çıkmışsın, güneş ışığı derken en ufak maruz kalacağın ultraviyole ışığında kızarıklık oluşur. Bıraktığında dudaktaki kabuklanma ve yüzdeki kızarıklık yaklaşık 1 yıl içerisinde azalır. 2. yılda ise ortadan kalkar. Sana önerim bu süreçte olabildiğince güneşten kendini korumalısın, gerçi son evreye gelmişsin zaten ama yine de dikkat etmelisin. 2. ise dudak kuruluğun için epey bir süre bepanthol kullanmalısın. Hemen bırakma.

Technopat'ta konu açmak yerine en basit çözüm olarak aile hekimine ya da cildiye doktoruna gidebilirsin dostum, burası doktorlar forumu değil. Buradaki kullanıcılara faydalı olan şey sana faydalı olmayabilir. Tek çözüm azıcık efor sarf edip doktora gitmek.

Kremleri sürüyorum, pekte güneş ışığına maruz kalmadım fakat kızarıklıkların yavaştan geçeceğini duymuştum oradan buradan.

Kremleri sürüyorum, pek de güneş ışığına maruz kalmadım fakat kızarıklıkların yavaştan geçeceğini duymuştum oradan buradan.

Güneş ışığı sandığın gibi değil, perde çekili şekilde pencerenin önünde oturman bile yeterli bu ilaç için. Ben çok araştırmıştım kullanmadan önce. Bunları hep öğrenmiştim. Şu anda öğrencilerimden de kullananlar var, onlara da destek oluyorum.

Anladım, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…