Sivilceler nasıl geçer?

Strawfury

Decapat
Daha fazla  
ben 16 yaşındayım ve benim cildim genelde hep sivilcesiz daha pürüzsüzdü ancak yaklaşık 3 veya maksimum 4 ay önce beslenmemi çok bozdum. Paketli gıda çok yedim ve yüzümde sivilceler oluştu. ancak 1 veya 2 aydır ise çok normal düzeyde tüketiyorum ona rağmen sivilceler artıyor. Bunlar nasıl geçer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktor değilim ama sende kendi ağızınla diyorsun zaten vücudunun dengesini bozmuşsun cips vs. şeyleri bence hiç yeme. Eğer çok zorlanırım dersen haftada bir avuç ye sadece veya çikolata yiyeceksen yarısını ye.

Ben 16 yaşındayım ve benim cildim genelde hep sivilcesiz daha pürüzsüzdü ancak yaklaşık 3 veya maksimum 4 ay önce beslenmemi çok bozdum. Paketli gıda çok yedim ve yüzümde sivilceler oluştu. Ancak 1 veya 2 aydır ise çok normal düzeyde tüketiyorum ona rağmen sivilceler artıyor. Bunlar nasıl geçer?

Çikolata abur cubur, yağlı şeyler tüketimini azalt. İstersen çay ağacı özü de sürebilirsin

hocam pilav makarna tarzı şeyler yicem bu aralar clean bulk yapmaya çalışıyorum da etkiler mi
Yağlı ve hazır gıdalardan uzak durduğun sürece sıkıntı yok gececektir 2-3 haftaya belkide daha kısa sürede benim arkadaşım ruffels yemişti ertesi gün heryeri sivilceydi geçmişti sonradan.

Bol su iç, beslenmene dikkat et. Eğer geçmezse sivilce kurutucu kremler var onlar denenir ama hemen krem, jel vs. kullanmanı önermem. Cilt alışınca hep bakım istiyor 🥲.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı