Sivilceler ve siyah noktalar

lefraid

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrencilik
Öncelikle selamlar ve saygılar. Henüz 13 yaşını bitirmemiş biri olarak ortalama 1.70 1.71 boylarında ve 65 kilo civarindayim. Ergenlikle birlikte birçok sorun da beraberinde geldi. Bunlardan sadece 2'si sivilce ve siyah noktalar. Yüzümde özellikle burun bölgesinde bir hayli sivilce ve siyah nokta var. Resmen maskemi indirmeye utanır oldum. Küçük bir kardeşiniz olarak sizlerden birkaç tavsiye bekliyorum. (nasıl geçer kafaya takmalı mıyım? )

Öncelikle selamlar ve saygılar. Henüz 13 yaşını bitirmemiş biri olarak ortalama 1.70 1.71 boylarında ve 65 kilo civarindayim. Ergenlikle birlikte birçok sorun da beraberinde geldi. Bunlardan sadece 2'si sivilce ve siyah noktalar. Yüzümde özellikle burun bölgesinde bir hayli sivilce ve siyah nokta var. Resmen maskemi indirmeye utanır oldum. Küçük bir kardeşiniz olarak sizlerden birkaç tavsiye bekliyorum. (nasıl geçer kafaya takmalı mıyım? )

Gayet normal. Yapına göre yaş ilerledikçe azalıyor benim 12 yaşımda başlamıştı 17 de bitti neredeyse tamamen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı