Sivilcelere Çözüm Nedir?

Visual Lies

Centipat
Arkadaşlar yaş oldu 21 fakat bu sivilcelerin izleri hala duruyor, pek sakalı çıkan bir tip de değilim o yüzden liseli gibi duruyor görünüşüm.

Sivilcelere ne iyi gelir?

Şimdi birkaç arkadaş çıkıp dermatolojiste git diyebilir, gittim fakat verdikleri krem ve haplar çok zararlı ve bana yan etki yapıyor.

Doğal yollar olursa daha iyi olur.

Cilt tipiniz nedir? Yağlı mı? Karma mı? Kuru mu? Hassas mı? Bunu öğrenip yazarsanız çok iyi olur.

Yağlı cilt ise önerim bunların üçünü kullanmanız:
  • La Roche Posay Effaclar Temizleyici Jel
  • La Roche Posay Effaclar Tonik
  • La Roche Posay Effaclar Duo+ Nemlendirici

Ya o birçok etkisi olan hapları kullanacaksın (ki onlar da direkt çözüm değil) ya da başka yöntemlere başvuracaksın ki onlar da o kadar etkili değil. Direkt çözüm değilden kastım şu. 6. sınıfta sivilcelerim başlamıştı. Ergenliktir çıkar derken iyice artınca 8. sınıf sonu gibi gittim. 6 ay-1 yıl hatırlamadığım bir süre kullandım. Şu an yüzümde neredeyse hiç çıkmasa da sırtım dolu. 20 yaşındayım hala çıkıyor. Doktora gitsem o ilaçtan verecek ama zaten o ilaç fazlasıyla zararını verdi, daha fazlasını istemediğim için kullanmıyorum.

Yüzün yağlı bir cilde sahipse eğer, her gün iki kere en az, yüzünü katkısız sabunla iki kez yıka en güzeli. İlaçlar falan hepsi zararlı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı