Sivilceleri geçirmek

Kanla giderilcek bir şeyse açıkçası eskiden çok kola içerdim günde 1L içerdim ne kadar kötü birşey yeni farkediyorum ama sigara gibiydi benim için. Sağlıksız beslenmemeye çalışıyorum okul başlayınca yemekleri bile evden yapacağım yiyeceğim çikolata bağımlılığım yok şükür kola ve dışardan yemek vardı onlarıda hallederim. Kanımı nasıl daha iyi yapabilirim? Garip bir soru oldu açıkçası. Bu arada bu dediğiniz yağları aileme soracağım.

Söylediğim yağlar içiliyor sürülmüyor onu bir netleştirelim yiyip içmeye dikkat edilirse dengeli beslenilirse sorunlar yavaş yavaş ortadan kalkar ergenlik sivilcesiyse zamanla geçerler ama dengesiz hormon salınımı varsa daha uzun yıllar görülebilir

Biz doktor değiliz sadece fikir verebiliriz yorumlara bakarak sağlık sorunlarına çözüm bulunamaz beni iyi eden şey seni kötü yapabilir yine de ailene ve doktorlara danışmayı ihmal etme bunları kullanmayı önerirse eğer o zaman kullanılabilir.

Haklısın doktora başvuracağım fikir için çok teşekkür ederim.

Şunu söylemem gerek. Denize vs. gidildiği zaman çok büyük bir etkisi oluyor. Yüzünüze tuzlu su gelmesi gerek.

Bir kere çukur izler ilaçlarla geçmez. Dermapen ya da kimyasal peeling, lazer gibi uygulamaları denemenizi öneririm. Büyük ölçüde izleri yok ediyor bu uygulamalar.

Şunu söylemem gerek. Denize vs. gidildiği zaman çok büyük bir etkisi oluyor. Yüzünüze tuzlu su gelmesi gerek.
Kuzenimde işe yaramıştı bende gitmiştim 1 ay önce fakat etki etti mi etmedi mi hatırlamıyorum. Evde tuzlu su yaparsam denizdeki etkiyi verir mi dersiniz?

Bir kere çukur izler ilaçlarla geçmez. Dermapen ya da kimyasal peeling, lazer gibi uygulamaları denemenizi öneririm. Büyük ölçüde izleri yok ediyor bu uygulamalar.
Çukurluk değil tam olarak aslında. Kırmızı izler kalır ya ve birazda tabiki çukurluk olmuştur.

En kesin çözüm dermapen ve türevi tedaviler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…