Sivilceleri geçirmek

Dışarıdan deriye sürülen hiçbir şey sivilceyi engelleyemez. (olan sivilceyi geçirir ama tekrar çıkar) Yastık kılıf vs. değiştirseniz de fayda vermez. Benim yaşım 30 hala sivilce çıkıyor. Yüzüne kimsayal krem vs. hiçbir şey sürme. Kökten hallolması için İçten yani kan yoluyla giderilmesi gerekiyor. Fazla yağlı deri fazla salgılanan sebum ve mikrop bunu tetikler. Ben çözümü şu şekilde buldum balık yağı ile çörek otu yağı ile 1 ay kullandım 2 ay etkisi sürdü bıraktığımda tekrar başladı. Bunları kullanırken de yüzünü her yağlandığında, terlediğinde yıkaman gerekli kükürt sabunuyla yıkasan dört kat daha iyi olur.

Eğer cildin yağlıysa benim önerdiklerimi yine de bir doktora veya aktarlara danış öyle kullan.

Bunları kullanmam diyorsan da kükürtlü sabun ile sivilce olan yeri sabah akşam yıka faydasını gözle görürsün.
Kanla giderilcek bir şeyse açıkçası eskiden çok kola içerdim günde 1L içerdim ne kadar kötü birşey yeni farkediyorum ama sigara gibiydi benim için. Sağlıksız beslenmemeye çalışıyorum okul başlayınca yemekleri bile evden yapacağım yiyeceğim çikolata bağımlılığım yok şükür kola ve dışardan yemek vardı onlarıda hallederim. Kanımı nasıl daha iyi yapabilirim? Garip bir soru oldu açıkçası. Bu arada bu dediğiniz yağları aileme soracağım.

Kanla giderilecek bir şeyse açıkçası eskiden çok kola içerdim günde 1L içerdim ne kadar kötü bir şey yeni fark ediyorum ama sigara gibiydi benim için. Sağlıksız beslenmemeye çalışıyorum okul başlayınca yemekleri bile evden yapacağım yiyeceğim çikolata bağımlılığım yok şükür kola ve dışarıdan yemek vardı onları da hallederim. Kanımı nasıl daha iyi yapabilirim? Garip bir soru oldu açıkçası. Bu arada bu dediğiniz yağları aileme soracağım.

Söylediğim yağlar içiliyor sürülmüyor onu bir netleştirelim :) yiyip içmeye dikkat edilirse dengeli beslenilirse sorunlar yavaş yavaş ortadan kalkar ergenlik sivilcesiyse zamanla geçerler ama dengesiz hormon salınımı varsa daha uzun yıllar görülebilir

Biz doktor değiliz sadece fikir verebiliriz yorumlara bakarak sağlık sorunlarına çözüm bulunamaz beni iyi eden şey seni kötü yapabilir yine de ailene ve doktorlara danışmayı ihmal etme bunları kullanmayı önerirse eğer o zaman kullanılabilir.

Söylediğim yağlar içiliyor sürülmüyor onu bir netleştirelim :) yiyip içmeye dikkat edilirse dengeli beslenilirse sorunlar yavaş yavaş ortadan kalkar ergenlik sivilcesiyse zamanla geçerler ama dengesiz hormon salınımı varsa daha uzun yıllar görülebilir

Biz doktor değiliz sadece fikir verebiliriz yorumlara bakarak sağlık sorunlarına çözüm bulunamaz beni iyi eden şey seni kötü yapabilir yine de ailene ve doktorlara danışmayı ihmal etme bunları kullanmayı önerirse eğer o zaman kullanılabilir.
Haklısın doktora başvuracağım fikir için çok teşekkür ederim.

Bir kere çukur izler ilaçlarla geçmez. Dermapen ya da kimyasal peeling, lazer gibi uygulamaları denemenizi öneririm. Büyük ölçüde izleri yok ediyor bu uygulamalar.

Şunu söylemem gerek. Denize vs. gidildiği zaman çok büyük bir etkisi oluyor. Yüzünüze tuzlu su gelmesi gerek.
Kuzenimde işe yaramıştı bende gitmiştim 1 ay önce fakat etki etti mi etmedi mi hatırlamıyorum. Evde tuzlu su yaparsam denizdeki etkiyi verir mi dersiniz?

Bir kere çukur izler ilaçlarla geçmez. Dermapen ya da kimyasal peeling, lazer gibi uygulamaları denemenizi öneririm. Büyük ölçüde izleri yok ediyor bu uygulamalar.
Çukurluk değil tam olarak aslında. Kırmızı izler kalır ya ve birazda tabiki çukurluk olmuştur.

Kuzenimde işe yaramıştı bende gitmiştim 1 ay önce fakat etki etti mi etmedi mi hatırlamıyorum. Evde tuzlu su yaparsam denizdeki etkiyi verir mi dersiniz?

Çukurluk değil tam olarak aslında. Kırmızı izler kalır ya ve birazda tabiki çukurluk olmuştur.
En kesin çözüm dermapen ve türevi tedaviler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı