Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #11 M3HM3TY dedi: Ben açıkçası sivrisineklerin yararını göremiyorum hiç. Genişletmek için tıkla... Arılar falan neyse de bunlar keyiften sokuyor valla. Mert481 dedi: Sivri sineğe yararlıyız ama onlar bize zararlı en iyisi yapıştır sinekliği. Genişletmek için tıkla... Her zaman öyle fırsat yok hocam Mky dedi: Arkadaşlar artık küfür etmek üzereyim bunlar ne böyle. Hareket halinde sokuyorlar, kot pantolonla sokuyorlar. Yardım edin ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bugün saydım arkadaşlar. Abartmıyorum toplam 38 yerden sokmuşlar. Son düzenleme: 27 Ağustos 2023
M3HM3TY dedi: Ben açıkçası sivrisineklerin yararını göremiyorum hiç. Genişletmek için tıkla... Arılar falan neyse de bunlar keyiften sokuyor valla. Mert481 dedi: Sivri sineğe yararlıyız ama onlar bize zararlı en iyisi yapıştır sinekliği. Genişletmek için tıkla... Her zaman öyle fırsat yok hocam Mky dedi: Arkadaşlar artık küfür etmek üzereyim bunlar ne böyle. Hareket halinde sokuyorlar, kot pantolonla sokuyorlar. Yardım edin ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bugün saydım arkadaşlar. Abartmıyorum toplam 38 yerden sokmuşlar.