Sivrisinekler odamı işgal ediyor

SaNJaY_TR

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Başlık biraz değişik gelebilir ama gerçek bu. Her sene yazın bildiğiniz gibi sivrisinekler ortaya çıkıyor. Evde birçok kişi olmasına rağmen sadece benim odamda sivrisinek var ve sadece beni ısırıyorlar. Balkonda yatan kardeşime bile dokunmuyorlar. Ve her sivrisineği öldürdüğümde 2-3 gün sonra yenisi benim odamı işgal ediyor.
Sanki kan davası başlattım davası başlattım da. Her sivrisineği öldürdüğümde köylerinden yeni biri geliyor. Salonda yatmak zorunda kalıyorum bu yüzden. Yardımcı olursanız sevinirim.

"Detan" diye bir sivrisinek öldürücü sprey var.
Alıp deneyebilirsiniz.

Ateş makinesiyle yer here ateş saç. (!) Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi sineklik, sivri sinekler için ilaçlar, sinekler için prize takılan ilaçlar, vs. deneyebilirsiniz.

Benim odam ile ağaç hemen bitişik. Odama kene gibi bir şey giriyordu belki de keneydi. Her gece hemen hemen ziyaret ederlerdi. Sineklik taktırdık. Açıyorum camı ve perdeyi gelen gelsin, hodri meydan.

Sinek ilacı sineklik gibi şeyleri denedim hepsi başarısız.

Ateş makinesiyle yer here ateş saç. (!) Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi sineklik, sivrisinekler için ilaçlar, sinekler için prize takılan ilaçlar, vs. deneyebilirsiniz.

En son onu deneyeceğim(ironi değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…