Sivrisinekler odamı işgal ediyor

Sineklik nasıl başarısız? Sineklik açılıyorsa ve açık bırakıyorsanız tabii işe yaramaz. Diğer türlü sineklerin içeri girme şansı yok ki.

Sineklik sabit açılmıyor.

Terlikle gebert. Hobimdir :D

Manyak sinekler uyku moduna geçmemi bekliyorlar. Seri katil gibiler

Sineklik başarılı olmadıysa, taktıysanız, sinekler senin odaya takmış, ya gizli tünel açmışlar, ya da senin odanda ilgili bir şey var :D

Şu an yaşadığım ilde 3 ev değiştirdim. Farklı sebeplerden ondan önce başka illerde de yaşadım. Kan davasından vaşka bir şey değil bu.

Merhabalar. Başlık biraz değişik gelebilir ama gerçek bu. Her sene yazın bildiğiniz gibi sivrisinekler ortaya çıkıyor. Evde birçok kişi olmasına rağmen sadece benim odamda sivrisinek var ve sadece beni ısırıyorlar. Balkonda yatan kardeşime bile dokunmuyorlar. Ve her sivrisineği öldürdüğümde 2-3 gün sonra yenisi benim odamı işgal ediyor.
Sanki kan davası başlattım davası başlattım da. Her sivrisineği öldürdüğümde köylerinden yeni biri geliyor. Salonda yatmak zorunda kalıyorum bu yüzden. Yardımcı olursanız sevinirim.
Nickiniz gibi @SaNJaY_TR savaşın😂 şaka bir yana sineklik takabilirsiniz kapı ve pencerelere.

Penceremde sineklik var. Moderatör konun adını değiştirmiş. Sivrisineklerlerle kan davamdan nasıl kurtulurum idi.
Hocam sadece gece mi oluyor? Eğer öyle ise benim yazın uyguladığım yöntem şu şekilde; bir cibinlik alıyorsunuz (ince olması önemli elden alırsanız daha iyi olur), daha sonra yatağınıza kuruyorsunuz her gece yatmadan önce içine sadece elinizi sokup her tarafına gelecek şekilde (içine doğru) sinek ilacını basıyorsunuz, 5 dakika bekleyip dikkatle ve hızlıca siz de cibinliğin içine giriyorsunuz, ben böyle yapıyorum 100’de 1 giriyor ama çoğu gece rahat rahat yatıyorum, tavsiye ederim😁

Hocam sadece gece mi oluyor? Eğer öyle ise benim yazın uyguladığım yöntem şu şekilde; bir cibinlik alıyorsunuz (ince olması önemli elden alırsanız daha iyi olur), daha sonra yatağınıza kuruyorsunuz her gece yatmadan önce içine sadece elinizi sokup her tarafına gelecek şekilde (içine doğru) sinek ilacını basıyorsunuz, 5 dakika bekleyip dikkatle ve hızlıca siz de cibinliğin içine giriyorsunuz, ben böyle yapıyorum 100’de 1 giriyor ama çoğu gece rahat rahat yatıyorum, tavsiye ederim😁

Ben kesin zehirlerim kendimi 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı