Sivrisinekler odamı işgal ediyor

Sineklik başarılı olmadıysa, taktıysanız, sinekler senin odaya takmış, ya gizli tünel açmışlar, yada senin odanda ilgili bir şey var

Sineklik nasıl başarısız? Sineklik açılıyorsa ve açık bırakıyorsanız tabii işe yaramaz. Diğer türlü sineklerin içeri girme şansı yok ki.

Sineklik sabit açılmıyor.

Terlikle gebert. Hobimdir

Manyak sinekler uyku moduna geçmemi bekliyorlar. Seri katil gibiler

Sineklik başarılı olmadıysa, taktıysanız, sinekler senin odaya takmış, ya gizli tünel açmışlar, ya da senin odanda ilgili bir şey var

Şu an yaşadığım ilde 3 ev değiştirdim. Farklı sebeplerden ondan önce başka illerde de yaşadım. Kan davasından vaşka bir şey değil bu.

Nickiniz gibi @SaNJaY_TR savaşın şaka bir yana sineklik takabilirsiniz kapı ve pencerelere.

Penceremde sineklik var. Moderatör konun adını değiştirmiş. Sivrisineklerlerle kan davamdan nasıl kurtulurum idi.
Hocam sadece gece mi oluyor? Eğer öyle ise benim yazın uyguladığım yöntem şu şekilde; bir cibinlik alıyorsunuz (ince olması önemli elden alırsanız daha iyi olur), daha sonra yatağınıza kuruyorsunuz her gece yatmadan önce içine sadece elinizi sokup her tarafına gelecek şekilde (içine doğru) sinek ilacını basıyorsunuz, 5 dakika bekleyip dikkatle ve hızlıca siz de cibinliğin içine giriyorsunuz, ben böyle yapıyorum 100’de 1 giriyor ama çoğu gece rahat rahat yatıyorum, tavsiye ederim

Ben kesin zehirlerim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…